Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni, ahol van van esély arra, hogy értelmes, intelligens férfival hoz össze a sors?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
37 éves, egyedülálló nő vagyok. Tudtok mondani olyan helyeket, ahol lehet ismerkedni? Elváltam, van egy fiam, heti váltasban neveljük az apukájával. Szeretnék végre egy értelmes, normális férfival megismerkedni, de 40 felé hol érdemes szerintetek? Nem szeretnék társkeresőzni..
Köszi a válaszokat!
szept. 22. 13:14
1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni, hogy Budapesten élek.
szept. 22. 13:16
3/10 anonim válasza:
Véletlen, hogy a pénzügyek kategóriába került a kérdés?
4/10 A kérdező kommentje:
3: igen, véletlen. Nem vettem eszre
szept. 22. 13:24
5/10 anonim válasza:
Sajnos ez a kor amikor a normális pasik már elkeltek,nagyon nehéz normálisat találni.
7/10 anonim válasza:
Vannak ilyen ismerkedős rendezvények pl Havervagy, ahol sok ilyen korú ember megfordul, ha nincs olyan hobbid, ahol lehet, pl tánc, túrázás. A gyerek viszont elég sok férfinak kizáró ok.
8/10 anonim válasza:
Net tarskeren is vannak.
Ertelmesek normalisak át is passzolnám őket, mert en már unom velük a csetet.
9/10 anonim válasza:
Mindenhol ugyan annyi van. Tinder/Bumble?
10/10 anonim válasza:
Budapesten nem sok az esély. Arányaiban több a selejt. Ott mindenki szeretőt keres.
Aki értékes lenne, ők foglaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!