Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes itt ismerkedni? Debrecen

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy itt is vannak igazi úri emberek. Szerintetek?
szept. 20. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Akadnak. Beszélgettem már itt nem egy normális pasival vegyes korosztályból.
szept. 20. 08:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér. Van egy két normális pasi is de a többség csak szexet akar.
szept. 20. 08:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem sikerül egy normálisal beszélgettnem. A többi meg majd alakul.
szept. 20. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyi szerencséd van, hogy pasit keresel. Ugyanis itt a nők egy része is pasi:D így ezzel neked nincs gondod.

Az más kérdés, hogy nagoyn sok olyan férfi van, aki még férfiaknak is küld képet a f*száról, szóval gondolhatod hogy viszonyulnak a nőkhöz....

Ssssszerintem 10ből ha 2 normális van, akkor korrekt ovltam. És akkor az még nem tényező, hogy hol laknak, meg egyáltalán milyenek.

szept. 20. 12:55
 5/6 A kérdező kommentje:
4# ebe nagyon is igazad van. Sajnos én nem látom át vagy nagyon hülye vagyok ehhez de mi értelme van az emberekkel való játszadozashoz. Csak szeretne az ember korrekt ismerkedést ami ki tudja mivé alakulhat.
szept. 20. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Amúgy az ismerkedés kategóriában nagyon sok vélhetően korrekt férfi keres párt... csakhát a "lenne kedves ismerkedni?" kérdést áttörni valmai érdemi beszélgetésig közepesen kellemetlen. De legalább kisebb a dickpick esélye.

Meg végülis ha van eg yérdeklődési köröd, akokr annak mentén bonyolodhatsz beszélgetésekbe itt az oldalon és ha valakinek a véleménye szimpatikus azzal lehet kicsit ismerkedni... csak ugye mivel alapvetően egy érdeklődési kör volt a fókuszban, simán lehet, hogy abszolút nem keres párt, vagy pl nő vag yilyesmi. Deee igazából én inkább ezen a ovnalon indulnék el. Legrosszabb esetben online barátokat tlaálsz:D

szept. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!