Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben hova érdemes menni randizni, illetve hol lehetne ismerkedni?
Milyen helyek vannak, amik jók? Jelenleg nincs kiszemeltem, de ettől függetlenül szívesen megismernék egy kedves, értelmes, humoros, hűséges nőt. Nem szeretnék akkor találgatni, hogy hova vigyem miután már megismertem. A kérdés meg legalább el lesz mentve. Szóval írtok jó randihelyeket a városban? Hol lehetne ismerkedni?
29f
Na így a magyarázatot hozzáolvasva nem túl sok értelme van válaszolni, ám legyen. Mondjuk ha debreceni vagy, nem tudom mennyire fogok tudni bármi újat is mondani.
Ha étteremre, beülős helyre gondolsz, nekem a Valentino a kedvencem (Csapó utca). Kiváló randihelyszín, nagyon hangulatos, romantikus, és egész Debrecenben itt sütik a legeslegjobb pizzát 🍕❤ De a többi kaja is szuper, sőt még a koktéljaik is nagyon jók.
Bárok közül a DiVino (Piac utca) a kedvencem, hangulatra hasonló a Valentino-hoz, csak jóval többen szoktak lenni, és olyankor nagyon hangos, legelső randihoz nem feltétlen ideális, bár kinek mi. Sokszor van valamilyen esemény, élő zene stb.
Ha valami aktívabbra gondolsz, akkor kiváló randihelyszín a Jégcsarnok, sokan szoktak ott randizni, meg úgy általában rengeteg fiatal jár. Az sem nagy tragédia, ha egyikőtök nem tud jégkorizni, sőt, lehet hogy úgy még romantikusabb :D
Aztán ott van a kicsit talán már elcsépelt, de csodaszép és örök klasszikus Nagyerdő.
Mondanám, hogy sok sikert, de úgy tűnik egyelőre nincs mihez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!