Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy pár hónapja véget ért egy hosszú kapcsolatom (ez az egy rendes hosszú komoly kapcsolatom volt eddig), ami 7 évig tartott ( egyetem első évében jöttünk össze).

Hatalmas szerelem volt, a lelkitársam, de sajnos elmúltak, átalakultak az érzések és sokat bántottuk egymást, így közös megegyezéssel lett vége, nem haragban váltunk el.

Pár hónapba telt ezt feldolgozni, magammal foglalkoztam, gyógyultam, elengedtem.

Most érzem itt az idejét az ismerkedésnek. Csak az a gond, hogy nem tudom hol is kellene, mivel ugye 19 éves korom óta egy hosszú kapcsolatom volt :D

Már az egyetemmel is rég végeztem, irodában dolgozom, nincs sok szabadidőm,inkább hétvégén. Barátnőkkel járunk programokra, de az más. Online nem szeretnék ismerkedni, én nem hiszek ebben és annál romantikusabb lélek vagyok.

Olyanokra gomdoltam, hogy néha beülök egyedül a kedvenc kávézóimba és hátha valaki megszólít:D

De azért is írtam ki ezt a kérdést, hogy esetleg van e valami tippetek vagy ötletetek az ismerkedésre?

26N

nov. 2. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Ez elég szomorú ha tényleg így van. Hogy már alig kezdeményeznek a férfiak.
nov. 3. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
17%
Miért nem tartasz egy kis szünetet? Vagy megszoktad a kapcsolat előnyeit? Le gombolni a férfiről némi pénzt ? És azért kellene gyorsan másik ? Hogy megint legyen kiről szedni a pénzt?
nov. 3. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy hosszú kapcsolat utáni kapcsolat, vagy bosszú, vagy búfelejtő kapcsolat, így nekünk pasiknak nem éri meg.
nov. 3. 10:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Már pár hónapja egyedül vagyok, pont azért, hogy visszataláljak önmagamhoz. Próbálok majd én is kezdeményezőbb, nyitottabb lsnni.

Köszi de több levelet nem kérek :) Mint említettem, nem szeretnék online ismerkedni.

nov. 3. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!