Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem elég ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?

Figyelt kérdés

Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!

Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?

dec. 4. 05:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 anonim ***** válasza:
12%

60-as egyedülálló nőként csak beteg gyereket fogsz nemzeni. A gyereknek az apakép ugyanúgy kell. De majd max átműtteted...

40F truecel

dec. 4. 10:01
 62/129 A kérdező kommentje:

60

“Miért gond neked az, hogy más hajszolja a pénzt? “

Csak annyi hogy aki nem hajszolja, az hátrányt szenved a társkeresésben férfiként. Mint ahogyan ez a kérdés sem íródott. Ha én elmegyek randizni és 10 ből 8 esetben a hölgyet nem érdekelné az anyagi stabilitásom mértéke? Úgy nem lenne incel jelenség sem. Legalábbis aki ez miatt az. De mivel hátrányt jelent aki csak melós réteg… így Szeritnem világos mi a bajunk ezzel.

dec. 4. 10:04
 63/129 anonim ***** válasza:
73%

62, továbbra is azt tudom írni, hogy olyat kell keresni, aki hozzád illik és örülni, hogy nem kapcsolat közben (mikor már érzelmi, vagy akár anyagi kötelék van köztetek) derül ki, hogy nem működik az anyagiak miatt.

Sok gyári munkás, takarító, bolti eladó stb rohangál a világban, akinek jó ez az életszínvonal. Közülük kell találni egyet. Ha online majdnem mindenki a törtetőbb típus, akkor lehet, nem online kell keresned.

dec. 4. 10:09
 64/129 anonim ***** válasza:
68%
62!Akkor szokd meg hogy mivel nem tanultál tovább jóval kisebb rétegből választhatsz állást s nőt..
dec. 4. 10:11
 65/129 anonim ***** válasza:
82%

1. A nők nem homogén halmaz. Rengeteg nő van, akinek bőven megfelel nemhogy egy ilyen fizetésű férfi, sőt is olyan is van, aki minimálbéressel, sori munkással van együtt, meg szélsőséges példában munkakerülővel. Ha nyitott szemmel jársz az utcán, hát baromira nemcsak milliomos mérnökinfósok vannak nőkkel.

2. Azt azért megvizsgálnám, ha konkrétan az a tapasztalatod, tényszerűen, hogy téged mindig azért nem választanak, mert keveset keresel (tehát nem légbőlkapott következtetés, nem "hát csak az lehet az oka, mert minden más oké velem", nem "hát megmondta 40F incel is itt a gyk-n meg a haverom is, hanem konkrétan ezért utasítottak el), hogy mégis kiknél próbálkozol, kiket hajkurászol. Úgy azért könnyű mondani sok férfinek, hogy "minden nő pénzéhes", ha csak és kizárólag Elle magazin címlapról lejött, tökéletes bőrű-hajú nőknél meg irodista deluxe projektmenedzsereknél próbálkoznak, és amikor megmutatják nekik a való életben a nőket, akik a kisebb keresetű férfiakkal vannak, akkor meg "fúúúúúj, de ez hogy néz már ki" (hozzátenném átlagos testalkatú és arcú, vagy pici pocakkal rendelkező nőkre, nem koszos csövesekre vagy konkrét bányarémekre

Nekem amúgy nőként úgy, hogy többet keresek, és nem akarok később gyereket, teljesen oké lenne ez a fizetés, amíg az illető:

- el tudja tartani magát

- havi 2-3-4 programra (étterem, színház, mozi, kiállítás) ki tudja fizetni a részét meg évi 1 utazásra (3-4 nap külföld, nem rongyrázós típus... tehát nem Maldív-szigetek, hanem budget utazási móddal, nem szipiszupi hotelben megszállós típus, max. néhány múzeumi belépő)

- ha nekem az előbbinél többre lenne igényem, nem féltékenykedik, nem hisztizik és "elenged" egyedül vagy másokkal színházba, koncertre vagy utazni pl. (én pl. most vagyok abban a korszakomban, amikor megengedhetem magamnak, hogyha jön egy külföldi sztárénekes koncertezni Bp-re, akit szeretek, akkor el tudok rá menni, és ez nekem nagyon sokat ad... ha az illető nem akar velem jönni vagy nem tud belefizetni, legalább a kedvem ne rontsa el azzal, hogy azon vernyákol végig, hogy "szerintem anyagilag ez nem éri meg, szórod a pénzt, miért nem akarsz inkább itthon netflixezni helyette, hogy néz ez ki, hogy nélkülem mész" stb)

dec. 4. 10:12
 66/129 anonim ***** válasza:
92%

61, erről lehetne vitát nyitni, de nem ez a tèma.

Tény, hogy nem sérül jobban egy gyerek (ha tudatosan nevelik, segítik) az egyszülős nevelésben, mint egy toxikus kapcsolatba, harcok, veszekedések, ellennevelés közepedte, két megkeseredett, depressziós, elégedetlen és kiégett szülővel.

Persze a legkiválóbb a tökéletes, harmónikus család, amely tudatosan irányítja, neveli, segíti a gyerek fejlődését. Csak, a valóságban nagyon ritka. Ha meg két rossz közül kell dönteni, én a kisebbik rosszra szavazok.

Viszont ezt a témát a magam oldaláról zártam, mert nem ide tartozik.

dec. 4. 10:14
 67/129 anonim ***** válasza:
59%

A nők nem egy homogén halmaz. Van az, akinek elég, mert közmunkás Pistike is megfelel, van akinek meg ennél többre van igénye. Hogy a több mit takar az meg már az egyéni preferenciáktól függ. Nekem, aki nettó 450-et keresek kb. hasonló bérsávban lévő férfi tökéletesen megfelel. Viszont én szeretek minden hónapban 2-3 programra menni meg egy évben 2 x nyaralni. (Nem rongyrázósan.) És bár mindent magamnak fizetek elvárom, hogy a másik tudja a sajátját fizetni, ezért igen, ehhez a szinthez keresek partnert.

Hogy ez neked miért fáj, nem tudom. Megdolgozom érte, tanultam is bőven. Ettől független nem nézlek le kérdező, de ha te nem vágysz fejlődésre, akkor érdemes olyat keress, aki szintén erre vágyik. Hogy ez ma kisebb réteg lehet? Az nem a nők hibája.

Akkor

A: beletörődsz, hogy kisebb rétegnek fogsz megfelelni

B: tovább képzed magad

Ennyi.

dec. 4. 10:25
 68/129 A kérdező kommentje:

67

Szeritnem a 380,400 meg a 450 az nagyon hasonló bér.

Vagy ha te pont 450 ezret keresel az adott férfi meg 458 at akkor neki ghosting ?

dec. 4. 10:29
 69/129 A kérdező kommentje:
Mármint 448 bocsi. Közben dolgozom.
dec. 4. 10:29
 70/129 anonim ***** válasza:
89%
69, azért a 448-450 és a 380-450 közt van némi különbség. Nem mondom, elműködhet a dolog, de ne tegyél úgy, mintha mindegy lenne, hogy 2000, vagy 70000 forinttal nő a fizetésed.
dec. 4. 10:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!