Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem elég ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?

Figyelt kérdés

Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!

Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?

ma 05:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/104 anonim ***** válasza:
54%

Nekem elég, csak oldd meg belőle, hogy fizeted a mozijegyed, a múzeum belépőd, a fogyasztásod egy étteremben, vagy legalább a KFC-ben. Szeretek utazni, ki is fizetem magamnak, de neked nem fogom. Ha akarsz jönni, azt finanszírozod te, vagy megyek mással, például a barátnőkkel. De semmi hisztis féltékenykedés!

Gondolom neked se az tetszik, aki mamuszban és otthonkában van, hanem a csinos, divatosan öltözött lányok. Viszont ên sem megyek utcára olyannal, aki úgy néz ki mellettem, mint egy csöves. Nekem is tetszik az ápolt haj, az előnyös ruha, a jó illat. Meg persze a sportos test. De mehetünk együtt sportolni. A konditerem nem az én világom, most úszni járok meg falat mászni. Télen biztosan nem futkosok, hiába van ingyen.

ma 06:03
 2/104 anonim ***** válasza:
36%

Rengeteg no csak olyan palit engedhet meg magának aki szegény is meg ronda is

Nekik elég

ma 06:13
 3/104 anonim ***** válasza:
47%

Tárkeresőkön 80% a férfi ezért aki nőként regisztrál extra figyelmet kap. Emiatt érezheti úgy (mert mondjuk nem tudja, hogy ilyen kevés a nő) hogy ő valami extra iemelten jó csajnak számít, így az elvárásai is nőni fognak.

Minek elégedjen meg az átlag Józsival, ha fel tudja venni a kapcsolatot a jó kinézetű sráccal is? De utána meg minek elégedjen meg a szimplán jól kinéző emberrel, ha "kapcsolatba" (most nem párkapcsolatra gondolok) tud kerülni a modell kinézetű ÉS rohadt gazdag fazonnal is? Az elvárások is inflálódnak, ami régen átlagosnak számított ma már a rajtengedélyt sem jelenti, ami régen jónak, kiemelkedőnek minősült, az manapság az elvárt, belépő szint.

ma 06:25
 4/104 anonim ***** válasza:
24%
A nőknek rengeteg pénz kell, ebben mérik a szeretetet is.
ma 06:53
 5/104 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ez a pénz dolog csak az érett nőknél számít igazán, főleg 30 felett. Azért, mert ők már lassan családot akarnak, szal ja, nem mindegy, hová szülnek. Nem volt még 30-as csajom, de szerintem nem járok messze az igazságtól.

Én fiatal, 18-22 éves nőkkel voltam együtt, és egyikük sem várt el tőlem semennyi pénzt. Egyiküket sem érdekelte az anyagi helyzetem.

Sőt, volt, aki pénzt akart nekem küldeni, más meg hozott is, amikor nem volt. A legutóbbi exem pedig hitt bennem, hogy egyszer sokra viszem majd.

Fiatal nőkkel nem csak azért jó együtt lenni, mert jobban néznek ki, hanem azért, mert az ő szeretetük még őszintébb.

ma 06:59
 6/104 anonim ***** válasza:
33%

5-ös ebben van igazság de a fiatal nő manapság nem fog lehorgonyozni, kb. 25-30 között önmegvalósítani akar, berezel és elkezd keresgélni. Aztán 30-40 között meg keresi az adonisz Chadet aki tele van pénzzel és le tud neki petézni.

Azt nem veszik figyelembe ezek a nőcskék hogy ezekre a pasikra túlkereslet van, ergo 1 Chadre jut kb. 100 ilyen nőcske.

ma 07:03
 7/104 anonim ***** válasza:
40%

Nem véletlenül vannak társkeresőn, élőben nem kellettek ezekkel az igényekkel senkinek.

N

ma 07:04
 8/104 A kérdező kommentje:

1

hogy fizeted a mozijegyed, a múzeum belépőd, a fogyasztásod egy étteremben, vagy legalább a KFC-ben. ✅

De mehetünk együtt sportolni. ✅

Szeretek utazni, ki is fizetem magamnak, de neked nem fogom. Ha akarsz jönni, azt finanszírozod te, vagy megyek mással, például a barátnőkkel. ❌

Mehetnél nyugodtan a barátnőiddel. Nem vagyok féltékeny! Ha nem nagyvárosban “élénk” egy kisebb faluban , közösségben nem is egy könnyen talalnal ekkora kielégítő farkat. Ha akarnàl se tudnàl jobbra lecserélni. Így nem aggódok.

ma 07:04
 9/104 anonim ***** válasza:
49%
Nekem tökmindegy hogy mennyit keres ha ugyse ad bele semmibe.
ma 07:08
 10/104 A kérdező kommentje:

9

Mibe kellene bele adnia? Törleszteni a te lakásod vagy autód hitelét?

ma 07:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!