Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?
Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!
Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?
Én a másodikat szereztem munka mellett, mondjuk fiatalon és a harmadiknak is munka mellett fogok nekiállni.
De, aki nem vágyik erre, annak nehéz. Mi nehézség van a teregetésben? Én mégis addig húzom a mosást amíg lehet, mert utálom a teregetést. Mindennel így van az ember. Amit nem szeret, az csak nyűg, amit, ha nem muszáj, nem csinál meg.
52-es annyira sokra vitted a diplomáiddal hogy szerda délelőtt a GYK-n irogatsz...szánalom a köbön...
40F truecel
48
Figyelj részben egyetértek abban amit írsz. De van amiben nem.
Hátha tudok neked segíteni. Az embereket ne az iskolai végzettségük alapján osztályozd.
Nekem csak egy 4 éves szakmám van , 2 éves érettségi és pár okj képzés. De akkor is 124 lenne az IQm ha valamiért csak 8 általánosom lenne meg. Mit tudom én ha árva házban nevelkedtem volna. És a rossz magaviselet miatt nem tanítottak volna semmire. Csak kidobtak volna 18 évesen az utazása. Nem így volt csak egy lehetséges forgatókönyvet vázoltam fel. Azaz te diplomásként nem vehetnéd garanciára hogy bármivel is jobb értelmi képességű vagy mint az xy Jenő az intézetből.
A lustaság fogalmat is gondold át. Bár ott előre látóan fogalmaztál! Igen ! Lehet valaki a tanulásra lusta! De alapjáraton más dolgokban meg nem.
A pénzel kapcsolatos dolgokra meg mindig mérges vagyok. Bárhogy írjatok körül a tényt, az még mindig a pénz hajszolása. Nem goldigger (mer az akinek nincs pénze de a férfitól akarja) hanem penzorientalt nő akinek van saját pénze , de még többet akar, hogy a leendő partnere is magas körökben mozogjon.
28 te agyhalott...a feminista dolgozik, azért is feminista.
"Azt sem világos ha az adott nőt ennyire izgatja a tanulás/ fejlődés/ pénz stb az az ő “hobbija”. Miért erőltetik rá a másikra is?"
Nem erőlteti, neki fontos és ilyen társat keres.
Senki nem erőltet semmit.
44 persze...mer ha már ketten tudtok csak mindent fizetni (mármint a közös életet), akkor már függesz a másoktól és akinek van választása és maga elért valamit (persze van olyan nő elég sok, akinek semmilyen nincs mégis kell a pénzes pasi...ezt senki nem tagadja. Mindaddig meg is teheti, amíg van rá kereslet) az nem akar függeni anyagilag senkitől.
Azért 100 százalékosan nem lehet senkibe bízni.
Ezt a gyerek dumát se "szeretem" nőként, mert ha már gyereket vállal valaki, azt úgy jó ha egyedül is boldogul.
A diploma meg...aki érettségit letud tenni az egy könnyebb diplomát is tud szerezni (nem a jogász-, ügyvéd-, orvos-, kriminológusra gondolok).
Az átlag kereset meg sokszor diplomával sincs 400 ezer se...
Az is szomorú, hogy egy pl tűzoltó ilyen szrl keres.
25 voltam.
"52-es annyira sokra vitted a diplomáiddal hogy szerda délelőtt a GYK-n irogatsz...szánalom a köbön...
40F truecel"
Mókás kijelentés, tekintve, hogy te is itt vagy.
Egyébként táppénzen vagyok, azért lógok fenn délelőtt.
54,
"Az embereket ne az iskolai végzettségük alapján osztályozd." Az, hogy valaki ott van, ahol és ez jó neki, bőven elég infó. Ez nem az osztályozásról szól.
Sokféle embert ismerek, nem tartom értékesebbnek a diplomást, csak, mert van egy plusz papírja. De, ha kapcsolatra keresek, akkor bizony számít a hozzáállása a pénzhez, munkához, tanuláshoz, élethez. Ami, a papírokból nem feltétlen, de a tényből, hogy akar-e tovább menni, vagy megállt, (és azt hol tette) már kikövetkeztethető.
"A pénzel kapcsolatos dolgokra meg mindig mérges vagyok. Bárhogy írjatok körül a tényt, az még mindig a pénz hajszolása. Nem goldigger (mer az akinek nincs pénze de a férfitól akarja) hanem penzorientalt nő akinek van saját pénze , de még többet akar, hogy a leendő partnere is magas körökben mozogjon."
Miért gond neked az, hogy más hajszolja a pénzt? Én egyébként nem így élem meg a saját életemben. Szerintem nem hajszolom, egyszerűen még nem vagyok a célnál anyagilag. Nekem nem (akkora) teher ezért tanulni, menni.
Azért nem értem a "mérgességet" mert nekem se gond, ha másnak jó ott, ahol van, így 3l nem tudom képzelni, téged miért bánt random idegenek pénzhajszolása. Csak a két életstílust nem kell összeengedni egy kapcsolatba, mert onnantól valóban kifejezetten személyesen érinti a feleket a különbség.
55, "Ezt a gyerek dumát se "szeretem" nőként, mert ha már gyereket vállal valaki, azt úgy jó ha egyedül is boldogul."
Elméletben egyet is értünk, de ha már kapcsolatban vállalom a gyereket és nem egyedül, akkor olyan párt keresek hozzá, aki hozzátesz a dologhoz anyagilag is. Ettől függetlenül, annyi gyereket kell vállalni, amennyit egyedül is el tudsz tartani. Ezzel egyetértek.
Nekem speciel ott van opcióként a fejemben az egyedüli gyerekvállalás is, ha nem találok megfelelő partnert hozzá. Egyelőre még van időm kivárni, de kapcsolatban szerintem igenis ketten húzzák a szekeret, ha már beálltak elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!