Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem elég ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?

Figyelt kérdés

Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!

Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?

dec. 4. 05:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 anonim ***** válasza:
21%

120-as ez már nem az a világ. Régen amikor a nők nem dolgoztak csak a pulyát nevelték akkor nyilván a férfi állta végig a cehhet mert nem volt bevételik a nőknek. Vágod???

De most már a nők sokszor JÓVAL többet keresnek. Rengeteg orvos, ügyvéd, bíró NŐ. Most emelik a tanárok fizetését elég busásan és köztük is a legtöbb nő.

Irodai dolgozók között egyedül az infósok pasik ( olyanok is ), de az összes többi ( kontroller, főkönyvelő stb. ) mind NŐ.

Tehát SOKAT keresnek, és sokszor jobban mint a f*szik. Ez megvan????

Ezért nem fizetik nektek már a cehhet, mert ki tudjátok ti is fizetni. Röhejes hogy 1.5-2-3x is annyit kerestek néha ( ha csak nem jöttök össze valami fluxos vállalkozóval ), és közben a másiktól várjátok hogy TI számlátokat fizesse. Hol éltek???

Ez nem a 18. század..

Úgy látszik a feminizmus csak odáig terjedt hogy ti többet keressetek és többet érjetek, de a csóró férfi még állja a számláitokat is mi?

Szánalom a köbön.

38F incel

dec. 10. 07:23
 122/129 A kérdező kommentje:

120

Nekem az udvarlasi szakaszban meghívások azok nem jelentek gondot. Szívesen teszem.

De a családi minta nálunk rossz volt. Csak egész kisgyerek korban tartottuk a karácsonyt , szülinapokat stb. Ezért nekem nagyon idegen dolog ez az ajándékozás. Komoly kapcsolatom nem is volt még. Azaz ha lenne? És eljönne a karácsony pl akkor nekem ez nagy feszültség lenne. Nem az hogy pénzt kell költeni. Hanem az egész dolog ..

Tudom furcsán hangzik de őszintén beszélek. Ennyire nyomorult családból származom.

dec. 10. 07:33
 123/129 anonim ***** válasza:
71%
121 incelke. Neked ilyen problémád sose lesz kinek mit fizess...
dec. 10. 07:46
 124/129 anonim ***** válasza:
47%
121 Ezek szerint 2 évet otthon marad a pasi minden gyereknél? Csak hogy tudod... Ne az én karrierem essen szét.
dec. 10. 13:23
 125/129 anonim ***** válasza:
:DD
dec. 10. 13:35
 126/129 anonim ***** válasza:
13%

Azért nem elég mert házvezetőnóként ennyi a fizetés.

Most akkor ugyanazt csinálom ingyen egy palira, és még nem elég h ingyen, de még moziba se hívjon el?

Csak dolgozhatok rá?

dec. 10. 17:10
 127/129 anonim ***** válasza:
76%

126-os: Azért nem minden férfi egy lusta malac. Habár mi mindketten jóval többet keresünk a pasimmal, egyenlően osztottuk fel a házimunkát.

Oké, nyilván nem úgy, hogy felporszívózom a szőnyeg egyik felét, ő meg a másikat, de időben és energiában nagyjából ugyanannyit fektetünk a házimunkába.

Én minden dolgozó(!) nőnek azt javaslom, hogy ne adja alább a felesnél.

dec. 10. 20:20
 128/129 anonim ***** válasza:
59%
122: de erre az a megoldás, hogy pszichológushoz mész. Nem az, hogy hisztizel, hogy miért nem fogadnak el így a nők.
dec. 11. 12:21
 129/129 A kérdező kommentje:

128

Menj te! Eszement

dec. 11. 16:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!