Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?
Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!
Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?
102
Jó ebben van valami. A női példa azonnal megjelent a szemem előtt. Egy bálna méretű igénytelen nő aki naphosszat döglik otthon az ágyon. Belekényelmesedve hogy a pasi megszerezve. Az tartsa el mert szült neki egy gyereket.
Nem olvastam végig az összes kommentet,úgy az 5.oldalon abbahagytam.
Engem pl nem érdekel,ha a párom csak 400 körül keres. Én valamennyivel jobban keresek. Van lakásom,ahol élek és van egy autóm. Nem várom el azt sem,hogy a páromnak autója legyen. Eléggé olyan vagyok a rossz gyerekkorom miatt,hogy ami az enyém,az az enyém. Emiatt házasodni sem vágyom,de ha mégis így lenne,csakis házassági szerződéssel. Nem várom el,hogy a párom eltartson, drága randikra hordjon. Nem vagyok az a típus. De a figyelmesség legyen meg,gondolkodjon programokon és érezzem,hogy fontos vagyok neki .
Írod,hogy a túrázás és a sportok érdekelnek - tökély. Én imádok sportolni és túrázni,utóbbi ingyen van,max az utazási költség+túra végén egy vacsora/ebéd egy helyi vendéglőben azért férjen bele. Havi 1-2 mozi,vacsora,vagy egyéb olcsóbb program. És évente azért 1-2 utazás. Egy nyaralás,meg 1-2 hosszuhetvege,akar belföldön is. Aminek szintén nem kell luxi wellness hotelnek lennie. Egy apartman,vagy sima szálloda és a környéket járjuk be együtt, gyűjtsünk élményeket.
Lakhatunk nálam,de a költségek felét fizesse ki. (Rezsi,kaja) Gyereket nem akarok. Diploma sem elvárás. Lehet valaki diploma nélkül is egy normális, értelmes, szórakoztató személy.
Szerintem a fent soroltakra bőven elég 400ezres kereset. És biztosan nem én vagyok az egyetlen olyan nő,aki szeret egyszerűen,de élményekben gazdagon élni,amihez egyáltalán nem szükséges milliós fizetés. Úgyhogy ne add fel,fogsz találni biztosan magadhoz illő párt.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!