Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?
Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!
Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?
80
Miért baj a kisfiús arc? Az pozitívum. Ha vagy mondjuk 40 éves akkor a 40 évesek között aki láthatóan fiatalos az nyerő.
Akkor lenne baj ha nem vagy igazából fiatalos, vagy ha igen de te 20 éves lányokkal próbálnál ezért ismerkedni. Mert te kisfiusnak gondolod magad a korod ellenére !
80 edzés segít.
Amíg nincs olyan munka addig is gondolom dolgozol...
Gyerek? Kutya, macska, hörcsög? Beteg rokon? Ha nincs, akkor bőven tudsz több munkát is vállalni, amig nem jön össze amit akarsz.
A hozzáálláson sokminden mullik.
"Miért baj a kisfiús arc? Az pozitívum."
Persze...álmaidban...
82. 11:09 Mit dolgozzak, amikor sehova sincs felvétel? :D
86
Szuper.
Nem magamból indultam ki. Én egyedül élek sok éve már.
"Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki?"
Egy egyetemi adjunktus bruttó 420 ezret keres havonta. Igen, ez bruttó.
Szóval egyrészt nem igaz, hogy aki diplomás és magasan kvalifikált, az tuti jól keres. Sajnos Magyarország ennyire "becsüli meg" a tudományos pályát. De ugyanígy írhatnám az eü. dolgozókat, szociális vagy kulturális területen dolgozókat is, akik szintén nem egy közmunkás szellemi szintjén állnak és hasznos, megbecsült munkát végeznek, mégsem keresnek jól.
Én sokkal inkább lennék együtt egy bruttó 420-et kereső adjunktussal, mint egy milliókat kereső influenszerrel. Nem ugyanaz a szellemi és értékrendbeli szint, és ezek nekem fontosabbak, mint a fizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!