Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?
Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!
Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?
116 neke mi a fasz bajod van?
Kérdeztem őt (NEM TÉGED) milyen hala van! Ha azt írta volna, hogy guppi vagy aranyhal, akkor megkeresem!
Én pláne lszrm neked mire mennyi megy el!
118
Mit értesz szarevő alatt? Nem tartja ingyen a lakásában a barátnőjét? Nem vesz neki drága dolgokat?
Ó a legtöbb már az udvarlási szakaszban felezgetni akar.
Nem tud egy moziba meghívni, nem tud egy fagyira meghívni, karácsonyra egy pár zoknit ajándékoz.
Teljesen mindegy hogy mennyi a fizetése, a garasoskodás, fukarság egy jellemvonás. Nem lehet rajta változtatni.
Apám is vállalkozó, van pénze mégis sz@revő.
Anyám mindig titokban vett magának egy csinos ruhát mert apám ugatott.
Exem volt akit leírtam hogy karácsonyra egy pár zokni...
Ki is dobtam, a zoknit is 🙏😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!