Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem elég ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?

Figyelt kérdés

Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!

Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?

tegnap 05:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 A kérdező kommentje:

29

Ezeket nem idegenek elé akarom tárni.

tegnap 08:01
 32/104 anonim ***** válasza:

Anonim oldal!!

Pár dolgot írj hogy jobb eredményt tudjunk írni.

tegnap 08:03
 33/104 A kérdező kommentje:

32

Hát jó.

Konfliktus kerülő vagyok. Szeretem az állatokat. Az idős emberekkel könyebben megtalálom a közös hangot. Elítélem az erőszakot, a méltatlan bánásmódot az állatokkal, idős és magát megvédeni nem tudó emberekkel szemben. Érdekelnek a sportok , a túrák, kirándulások, a történelem. Sokat gondolkozok a talàlmányokon, a halál utáni életen. Hiszek a földönkívüliekben. Foglalkoztatnak a háborúk. Főként a második vh , németek körüli rejtély. A zene része az életemnek. Foglalkoztam is vele. De már csak hallgató és gyűjtő vagyok benne.

tegnap 08:14
 34/104 anonim ***** válasza:

24,

"A bérek nem fejlődnek. Csak ha a személy iskolai eredményei megváltoznak."

Most erre mit mondjak?

Mint írtam "Mert együtt fejlődni is akkor lehet, ha mindkét fél fejlődik." Ha neked jó ez a szint, akkor nem vagy párja valakinek, aki tesz azért, hogy feljebb jusson. Aki magasabb szintet vár el, az jellemzően vagy már eleve följebb van (mert már tett érte), vagy a tanulós, önképző fajta és jelenleg tesz érte. Mindkét esetben valószínűsíthető, hogy zavarná, hogy te boldog vagy 30-40 évet ugyanott, ugyanúgy, másrészt anyagilag is csak nyílna az olló és te egy idő után nagyon lemaradnál, ami megint konfliktus forrás.

Ha innen nézzük, akkor örülnöd kéne, hogy nem egy ilyen kapcsolatban vagy, ahol nyomást raknak rád, hogy fejlődj, hanem a 0. percben látja a másik, hogy ez hova vezetne és el se indul az ismerkedés.

Vannak nők, akiknek szintén elég az, ahol te is vagy, nem akarnak, tudnak fejlődni. Annyi a dolgod, hogy megkeresed őket.

Egyik rokon barátnőjét tudnám felhozni példának. Most váltott munkahelyet, lényegesen jobban kap (betanított munka mindkettő) és vissza fog menni az előző helyre, mert itt elvárnák (teljesen másik gyártípus) hogy tanulja meg kezelni a gépeket, vannak "vizsgák" a kezdőknek, (amit egy egészségesebb majom meg tudna oldani), de neki ez így már nem jó, marad a szar pénznél az ismerős közegben, csak tanulni, fejlődni ne kelljen. Nem fogom megérteni. Elfogadom, már csak azért is mert nekem aztán édesmindegy, de nem értem.

Na, neki pl tökéletes lennél, ahogy a szintén betanított munkás rokon is tökéletes.

Van, aki egyszerűen nem vágyik többre.

tegnap 08:27
 35/104 anonim ***** válasza:
59%

Na és kérdező, téged nem zavarna, ha a nő dupla annyit keresne mint te?

Engem nem érdekelt, mennyit keres a másik. De miután mindenféle komplexust előhoz ez a férfiakból, ha én, mint nő, többet keresek, így leginkább olyan valakit szeretnék, aki hasonló hozzám anyagi szempontból (is).

tegnap 08:35
 36/104 A kérdező kommentje:

34

“ Vannak nők, akiknek szintén elég az, ahol te is vagy, nem akarnak, tudnak fejlődni. Annyi a dolgod, hogy megkeresed őket.”

Ezt keresem. De mindehol azzal találom magam szemben hogy csak egy mód van a partner talàlásra. Ha olyat teszek ami nem megy vagy nem akarok. (Tovább keljen tanulni, munkát váltani és ezáltal esetleg több pénzt keresni)

tegnap 08:36
 37/104 A kérdező kommentje:

35

Nem voltam még ilyen helyzetben. A dupla annyit keresése az esetleges viták alatt sem jönne elő. Azaz nem az a típus aki szerint a diploma nélkül csak butább lehet a másik fél. Ha nem ilyen… akkor működhet. Örülnek neki ha sikeres a munkájában. Nem zavarna.

tegnap 08:38
 38/104 anonim ***** válasza:

36, nem tudom, milyen arányban vannak a "képződj, keress" és a "nekem ez is elég" emberek, de utóbbiból is elég sok van szerintem. Valószínűleg nem azon a platformon, ahol te keresel.

Soha nem ismerkedtem neten, de aki a párkeresésbe effortot tesz, az szerintem másba is hajlamos haladni, erőlködni.

A rokon és a párja véletlen, ismerősökön keresztül futottak egymásba.

Szerintem is több esélyed lenne élőben.

tegnap 08:39
 39/104 anonim ***** válasza:
Ez a "fejlődés" is egy mítosz...épül le az ember öregkorára...
tegnap 08:47
 40/104 anonim ***** válasza:
85%

39, de az öregkorig el is kell érni és, talán az se mindegy honnan fejlődsz vissza.

A végeredmény persze ugyanaz, mindenki meghal, akinek nincs szerencséje, előtte demens, vagy Alzheimeres lesz. De nekem pl nem mindegy az ezt megelőző 40-60 (felnőttként eltöltött) évtized hogyan telik.

tegnap 08:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!