Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?
Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!
Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?
5
Ez valóban csak a tini és a 20on 1,2,3,4 évnél elképzelhető. Mert ott még azt nézik ki menő, mennyire nézz ki jól. De egy 30 feletti társkereső férfinek már tök mindegy hogy a 17 éves Rékának nem kell pénz a kapcsolathoz. Mert úgyse vele akarna ismerkedni.
11
Egy ilyen férfiről sem tudok. Pedig sok ismerősöm van.
14
Akkor mi a megoldás? Pl a magyar ferfiak 50/60 % a töltse el egyedül az életét? Mert nem keres csak 400 ezer alatt?
Én úgy gondolom, hogy a fiatal nő lehorgonyozhat akkor, ha a csávó meg tudja tartani. Ez a legtöbb esetben nem sikerül, de ez nem feltétlenül a csajszi hibája.
Az önmegvalósítást meg nem zárja ki az, hogy legyen egy komoly kapcsolata.
Amúgy a 30-as nők mentségére mondom, hogy sokuk szerintem erre az időszakra túl lehet már egy pár csalódáson. Lehet, valaha nekik sem volt fontos a pénz. Lehet, szerelmet kerestek. Aztán ez nem jött össze, és most aztán már úgy vannak vele, hogy hagyják az érzelgős részt, inkább keresnek valami pénzes félnótást.
De ez csak tipp. Mint említettem, még nem volt 30-as csajom. #5 voltam
17
Ne egy ilyen oldalból indulj ki. Lehet csak nők trollkodnak “férfiként” írva.
Nekem nem probléma , sőt szívesen meghivom a kiszemelt nőt az első pár randin. De nyilván ha a kihasznalas jele megmutatkozik abba nem megyek bele. Ha pl hirtelen anyagi baja lesz és nekem szól (fèlig ismeretlenül 3 randi után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!