Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?
Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!
Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?
a nők nem értik meg hogy büdös alkalmazottként sosem fognak szintet lépni és fejlődni. Ahhoz kőkemény életmódváltás kell és vállalkozni, sikeresnek lenni és sok sok embert dolgoztatni. Ez azonban keveseknek megy.
Ezért a legtöbb ember csóró.
Viszont a nők nem fogják fel hogy ha két ember együtt van sok minden olcsóbb és együtt sok minden könnyebb, és jobban lehet haladni. De nem így mérik a pasikat hanem hogy mennyi épp a nettója.
Übergáz.
43
De ma már minden fiatal diplomás. Szerintem a technika fejlődésével könyebb lett az oktatás. 20 éve az érettségi lehetett annyira nehéz mint ma egy könyebb diploma.
A kérdés csak az ha már sokszorosa lesz (vagy a fiatalok arányában már az) a diplomás. De nincs annyi munkahely számukra , akkor értéktelen lesz? Mert ha van egy munka amire kell 2000 ember de betölteni a képzettség miatt már ott áll 100 ezer, akkor 98 ezernek nem lesz munkája. Hiába a magas végzettsége.
42 erre szerintem mindenki egyénenként tudna válaszolni.
Nem tudom, van-e "sablon válasz".
Nekem azért fontos mert egyrészt nem tudom megérteni, miért akarna valaki a minimummal megelégedni, másrészt egy ponton túl nem tudok felnézni valakire, nem tudom társamnak tekinteni, ha lustának tartom (ne sértődj meg, más szempontból én is lusta vagyok, ami meg másoknak kizáró ok), harmadrészt engem veszettük triggerel, ha azt érzem, hogy a másik nem tesz bele ugyanannyit. Legyen az anyagi, házimunka, törődés, bármi. Ha lesz gyerekem jó anyagi háttérrel szeretném elindítani, amit kapcsolatban (ha már úgyis ketten vagyunk) nem egyedül szeretnék megteremteni.
Szóval, az én esetemben állandó elégedetlenség és feszkó borítékolható. Az meg senkinek nem hiányzik. Szakítottam már azért hosszú, együttélős kapcsolatban, mert azt éreztem mindenben túlnőttem a páromon.
Ez nem (csak) a tanulásról szól, ha valaki megreked (vagy tudatosan megáll) egy szinten akkor idő kérdése, hogy beszűküljön és onnan leépüljön. Kell, hogy legyenek célok, új ingerek, új tapasztalatok, amik mozgásban tartják az életet, edzésben az agyat. Én legalábbis így működöm és nem tudok mit kezdeni azzal, aki merőben másképp él.
A herceg nem párja a mosogatólánynak, az élet minden területére igaz. A merőben eltérő életvitel, anyagiak, tervek, célok, személyiség kizárja a hosszútávon jól működő kapcslatot.
Nekem ezért fontos ez az egész. És nem ráerőltetni akarom a másikra, hanem eleve olyat keresek, (ha leresek) aki hasonlóan működik.
47
Másfél pipás az lehet. De nem mindenki ott végez. Van olyan ág ami total telített.
És fent tartom amit fentebb írtam. A technika fejlődésével könyebb lett. Ha most lennék 20 éves akkor lehetséges hogy én is inkább tovább tanulnék.
"Viszont a nők nem fogják fel hogy ha két ember együtt van sok minden olcsóbb és együtt sok minden könnyebb, és jobban lehet haladni."
Személy szerint nem ezt tapasztaltam. Az együttélés rengeteg plusz anyagi terhet termel és közel sem csak arra és csak annyit fogsz költeni, mint egyedül.
Nekem könnyebb egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!