Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?
Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!
Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?
18
Igen ez ideális lenne! Hol bújkálnak az ilyen nők?
Ezt az együtt építkezést is finanszíroznia kell valakinek ám. Én még nem értem el a 400at sajnos. Vannak hónapok, hogy tudok félretenni, de hamar nullázom a tartalékom, most pl a fürdő-wc felújítással. Lassan emelkedik a fizum, évről évre kicsit jobb. Olyan 500-550 lenne az, amivel már kényelmesen lehetne félre rakni. Nekem.
Jelenleg nem keresek párt, de nem zavarna, ha ő is 400 körül keres, amennyiben ez várhatóan nőni fog. Mert nem szeretnék egy életet leélni úgy, hogy óvatoskodni kell a pénzzel. Ennyire, amim most van gyereket se vállalnék.
Ha meg a másik ugyanebből a pénzből félre tud rakni komolyabb összeget, (ami egyébként szuper) akkor nagyon nem ugyanaz a költési és életvitel beli normánk.
Én úgy vagyok vele, hogy jelenleg sok dolog szól a kapcsolat ellen, ez mindenképp közte van, (gondolom a sok gyakorizás miatt) de, ha jönne egy hirtelen ismerettség, amiből kapcsolat lehet, bizony számítana, hogy megragadt ott, ahol van (amennyiben ez a 300-400as fizu) és boldog vele, vagy várható anyagi fejlődés. Mert együtt fejlődni is akkor lehet, ha mindkét fél fejlődik.
23
A bérek nem fejlődnek. Csak ha a személy iskolai eredményei megváltoznak.
Pl aki betanított munkásként keres 360 ezret. Az 10 év múlva se fog milliókat keresni. Csak akkor ha nappalin a munkája melett beiratkozik egy komolyabb képzésre / egyetemre / tanul 3 idegen nyelvet. Stb
Te is hol élsz? Nem csak a pénzeseknek van párja/ családja.
Nekem amim van, azért keményen megdolgoztam. Van egy bizonyos életszinvonalam és abból nem engedek.
Egy 400-450-et keressen meg legalább...nekem ennek 2-szerese a bevételem.
"Mehetnél nyugodtan a barátnőiddel. Nem vagyok féltékeny! Ha nem nagyvárosban “élénk” egy kisebb faluban , közösségben nem is egy könnyen talalnal ekkora kielégítő farkat. Ha akarnàl se tudnàl jobbra lecserélni."
Csakhogy ha van párom vele szeretnék menni és megélni ezeket (nem az a válaszoló vagyok, akinek írtad).
Meg azért nem csak egy falun belül lehet ismerkedni, auto alap és így egy 50 km pl semmi.
Ha pl 350-et keres, de van saját lakása oké.
Mindenki azt vár el, amit akar. Olyat kell keresni, akinek hasonló szinvonala van...pl nem szeret utazni (ha már ez példa volt).
Mint fent írtam a legtöbb 300-at keresőnek is van nője.
N 32
Azért az sem mindegy,hogy a fizetése mellett milye van a férfinek,vagy mennyi marad mire kifizet mindent.
Én is 4-500 ezer körül viszek haza,viszont van egy tehermentes házam,kocsim én motorom is, és azért elég nagy érvágás szok lenni egy lakáshitel,vagy albérlet is.
27
Azzal az a gondom hogy az esetleges elutasítást rosszabbul élném meg mint egy netest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!