Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem elég ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem elég ha a férfi csak 3-400 ezer körül keres?

Figyelt kérdés

Tisztességes munkákra azt mondják “te nem is dolgozol”. Vagy szakmunkásra meg érettségire “te buta vagy és nem is jártál iskolába”!

Miért csak a milliós fizus munka számít munkának? Miért csak a diploma meg nyelvtudás számít annak hogy tanult valaki? És ezt miért tették be a társkeresés rajtengedélynek?

dec. 4. 05:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/129 anonim ***** válasza:
3%
Olyan nőt keress magadnak aki elfogad kevesebb keresettel. Neked van igényed nő felé neki is van igénye megélhetés iránt.
dec. 4. 07:34
 22/129 A kérdező kommentje:

18

Igen ez ideális lenne! Hol bújkálnak az ilyen nők?

dec. 4. 07:36
 23/129 anonim ***** válasza:
44%

Ezt az együtt építkezést is finanszíroznia kell valakinek ám. Én még nem értem el a 400at sajnos. Vannak hónapok, hogy tudok félretenni, de hamar nullázom a tartalékom, most pl a fürdő-wc felújítással. Lassan emelkedik a fizum, évről évre kicsit jobb. Olyan 500-550 lenne az, amivel már kényelmesen lehetne félre rakni. Nekem.

Jelenleg nem keresek párt, de nem zavarna, ha ő is 400 körül keres, amennyiben ez várhatóan nőni fog. Mert nem szeretnék egy életet leélni úgy, hogy óvatoskodni kell a pénzzel. Ennyire, amim most van gyereket se vállalnék.

Ha meg a másik ugyanebből a pénzből félre tud rakni komolyabb összeget, (ami egyébként szuper) akkor nagyon nem ugyanaz a költési és életvitel beli normánk.

Én úgy vagyok vele, hogy jelenleg sok dolog szól a kapcsolat ellen, ez mindenképp közte van, (gondolom a sok gyakorizás miatt) de, ha jönne egy hirtelen ismerettség, amiből kapcsolat lehet, bizony számítana, hogy megragadt ott, ahol van (amennyiben ez a 300-400as fizu) és boldog vele, vagy várható anyagi fejlődés. Mert együtt fejlődni is akkor lehet, ha mindkét fél fejlődik.

dec. 4. 07:46
 24/129 A kérdező kommentje:

23

A bérek nem fejlődnek. Csak ha a személy iskolai eredményei megváltoznak.

Pl aki betanított munkásként keres 360 ezret. Az 10 év múlva se fog milliókat keresni. Csak akkor ha nappalin a munkája melett beiratkozik egy komolyabb képzésre / egyetemre / tanul 3 idegen nyelvet. Stb

dec. 4. 07:50
 25/129 anonim ***** válasza:
75%

Te is hol élsz? Nem csak a pénzeseknek van párja/ családja.

Nekem amim van, azért keményen megdolgoztam. Van egy bizonyos életszinvonalam és abból nem engedek.

Egy 400-450-et keressen meg legalább...nekem ennek 2-szerese a bevételem.

"Mehetnél nyugodtan a barátnőiddel. Nem vagyok féltékeny! Ha nem nagyvárosban “élénk” egy kisebb faluban , közösségben nem is egy könnyen talalnal ekkora kielégítő farkat. Ha akarnàl se tudnàl jobbra lecserélni."

Csakhogy ha van párom vele szeretnék menni és megélni ezeket (nem az a válaszoló vagyok, akinek írtad).

Meg azért nem csak egy falun belül lehet ismerkedni, auto alap és így egy 50 km pl semmi.

Ha pl 350-et keres, de van saját lakása oké.

Mindenki azt vár el, amit akar. Olyat kell keresni, akinek hasonló szinvonala van...pl nem szeret utazni (ha már ez példa volt).

Mint fent írtam a legtöbb 300-at keresőnek is van nője.

N 32

dec. 4. 07:51
 26/129 anonim ***** válasza:
45%

Azért az sem mindegy,hogy a fizetése mellett milye van a férfinek,vagy mennyi marad mire kifizet mindent.

Én is 4-500 ezer körül viszek haza,viszont van egy tehermentes házam,kocsim én motorom is, és azért elég nagy érvágás szok lenni egy lakáshitel,vagy albérlet is.

dec. 4. 07:53
 27/129 anonim ***** válasza:
22! Nem a társkeresőkön. Élőben ismerkedj.
dec. 4. 07:58
 28/129 anonim ***** válasza:
22%
Mert ők ennél többet tudnak elkölteni. Dolgozni persze büdös nekik, legalábbis a feministáknak.
dec. 4. 07:58
 29/129 anonim ***** válasza:
Tegyél érte hogy neked is legyen barátnőd, ne ide gyere kérdést kiírni ez ügyben. Válaszadók zöme igazat ír, te meg sajnálatos magad. Írj már magadról pár fontos tényezőt? Kivel élsz, mid van, mi az elképzelésed stb!!!!
dec. 4. 07:59
 30/129 A kérdező kommentje:

27

Azzal az a gondom hogy az esetleges elutasítást rosszabbul élném meg mint egy netest.

dec. 4. 08:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!