Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik lenne az ideális nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne az ideális nő számomra ?

Figyelt kérdés

Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.

1 típusú nő:

Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.

2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.

3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.

4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.

5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.

dec. 1. 07:51
 81/112 A kérdező kommentje:

80

Nem igaz. Mert a lakást még életében rám íratta. Nem volt benne a hagyatéki eljárásban. Azaz a nővéremnek nem jár belőle semmi.

dec. 1. 14:25
 82/112 anonim ***** válasza:
43%
81: ezt (is) k.rva rosszul tudod, mert az ajándékozási szerződés utólag is megtámadható, és a nővéred minimum a kötelesrészre jogosult.
dec. 1. 14:34
 83/112 anonim ***** válasza:
62%

77.

1. Az alapján, hogy milyen önző vagy, inkább csak kényszerből néha ránéztél, hogy ne kelljen elmenned.

2. Aki szórakozásból kutyákat dobál, gyíkokat és békákat üt agyon és hörcsögöt vág a földhöz meg fojtogatja az nem állatvédő. Pont.

3. De, zsugori vagy. Én is gyűjtögetem a pénzt, te ajándékra - pláne, ha számomra nagyon is fontos az ember - nem szoktam zsugoriskodni.

4. Fordítok: féltékeny vagy a nálad fiatalabb férfiakra, mert riválisként kezeled őket.

5. Senki nem várja el, hogy ilyen értelmi szinttel nyelveket tanulj. Viszont mozogni se akarsz, amihez ész nem kell, csak kitartás. Főzzél, kielégítsd a barátnődet ez sem a megerőltető tanulás kategória.

6-7.-et milyen bájosan átugrottad :D Látszik, hogy telitalálat, ÖNZŐ.

8-9. De, igaz. Mit tettél azért, hogy javuljál, mint ember és javuljon az életed? Tanulni nem akarsz, egészségesebb életmódért nem teszel, jobb munkát nem szeretnél. A posványban ülsz és várod a sült galambot.

10. Neked igen. De a nőknek nem. Ezért nem lesz soha nőd.

dec. 1. 14:40
 84/112 anonim ***** válasza:
62%
82. Jó eséllyel kényszerből írta rá az öreg.
dec. 1. 14:41
 85/112 A kérdező kommentje:

82

A részletekbe nem megyek bele és a kérdésem sem erről szól. Megnyugodhatsz az egyik nővérem ellenem fordította a másikat. És a pár évvel ezelőtt mindent megpróbáltak. De mivel jog mellettem állt ezért feladták. Így is a temetés napján kiraboltàk a lakást , tv-k , ékszerek , az autót el akarta vinni. Aztán el kellett adni az autót és a nyaralót és az árát három fele elosztani. És kezpenzt is örököltünk és azzal is így lett. A gond csak az hogy a fater haragban volt az adott nővéremmel. És total mindenből ki akarta zárni. Csak hirtelen halt meg és nem volt végrendelet külön írva. Bár a család jó ismerőse szerint volt a ügyvédnek jelezve az akarsz és lehet mégis volt. És az adott nővérem annyira messzire ment hogy azt is felkereste és befolyásolta hogy mindenképp jusson neki pénz , ha már a lakással nem tud mit kezdeni. Talán ha zavarta ez az egész akkor nem kellett volna 18-19 évesen lelepnie és leszarni a családot és a temetések napján hirtelen megjelenni a pitiáner pénzt követelni. Mert elég szegény a családunk.

dec. 1. 14:41
 86/112 anonim ***** válasza:
76%

85. Ha el kellett adni a nyaralót és az autót, akkor a jog éppen, hogy a nővéreid mellett állt, mert éppen te akartad őket kiforgatni.

Nekem úgy tűnik a történet, hogy elmenekültek otthonról az otthoni helyzet miatt. Mintha mesélted volna, anyád a család rabszolgája volt, miközben apád rendre csalta. Aztán anyád elment. Apádat meg utolérte az élet és csak te, a leglelketlenebb maradt mellette. Kiszolgáltatott öregemberként valószínűleg bármi aláírására rákényszeríthetted volna, de sajnos nem voltál elég gyors.

dec. 1. 14:45
 87/112 A kérdező kommentje:

83

1. Honnan veszed te ezeket? Én vagyok az egyetlen akinek a mai napig hiányoznak a szülei. Nővér 1, anyu temetésèn nevetett , nővér 2, a temetés napján azt mondta el kell felejteni a szülőket mintha nem is lettek volna . És a sírhely hosszabbítás sem érdekli egyiket sem. Nekem kell majd inteznem

2 inkább egy faxon lovagolnàl ennyit mint egy kisgyerek rossz tettein amiket megbànt és fordulatot vett.

3. Nálunk utoljára szulinap , karácsony stb akkor volt amikor 13-14 éves lehettem. Semmi ilyet nem tartottunk utána. Max a szülőknek. Így ez a pusziskodás meg ajándékozás is Kia maradt nálunk.

4. Ez az egy amiben igazat írsz! Tök véletlen! Igen azért utálom a alapból vékony fiatal srácokat mert az összes nőnek is ez tetszik. Én meg nem vagyok olyan felnőtt férfiként. Ellesek a lehetőségtől mert tőlem is azt várnàk hogy 70 kiló legyek mint a kölykök. Akik ráadásul borzalmas viselkedésüek is.

5, ebbe ne menjünk bele mert Szeritnem egy Iq teszten te maradnàl alul hozzàm képest.

dec. 1. 14:51
 88/112 A kérdező kommentje:

86

Az autót is nekem akarta az öreg. Mert álma volt volt megtanít vezetni előre és kifizeti a jogsit nekem. De jött a rák.

A szóban forgó noveremnek meg van jogsija és azonnal apu temetésen vitte volna a kocsit. Pedig ismerte apu akaratát hogy a kicsit is rám akarta volna hagyni. A nyaraló meg egy tavon volt ahol apu vezetőségi és alapító tag volt. Megmaradhatott volna mind a harmunknak és külön külön pl a barátainkkal le járhatunk volna oda. Azaz a két nővérem is. De megint csak az anyagias nem bírt magával és vagy kiadni (nem lehet mart zárt horgász egyesület amúgy). Aztán az elnököt elkezdte fenyegetni hogy neki sok millió ft kell a telekért meg a hàzért. Be gurult rá az ottani vezetőség és kidobtak minket onnan valami piti 500 ezer ftal amit három fele kellett osztani. Tényleg többet ért ez a ház is de hajthatatlanok voltak mert a nővérem akkora vitát csinált ott is ahol aput 40 évig tiszteltèk.

dec. 1. 14:59
 89/112 anonim ***** válasza:
75%
#72 és 83 - tűpontos!! Legjobb összefoglaló kommentek erről az egyszerű emberről! Gratulálok :D (nem irónia, komolyan gondolom)
dec. 1. 15:04
 90/112 A kérdező kommentje:

Sok troll lúzer meg az akarhàny megkeseredett pna persze hogy egyetért!

Minden kérdés alatt azon dolgoztok hogy az amúgy normális embert kihozzátok a sodrából. A magyar embereknek az tetszik ha a a másik ideges.

dec. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!