Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik lenne az ideális nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne az ideális nő számomra ?

Figyelt kérdés

Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.

1 típusú nő:

Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.

2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.

3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.

4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.

5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.

ma 07:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
60%

19 Mert egy incelke és kell neki az egofényezés, mert nője nem lesz.

18. Magadért a néhai anyád szeretett. De lehet, hogy ő se magadért, hanem mert ő szült.

ma 08:59
 22/70 anonim ***** válasza:
31%
1es , de mégis a 2 és a 3 Ast választják a legtöbben mindig, vagy annak a kombinációját és sírnak hogy milyen szar. Az elsőt meg senki sem becsüli meg . Le lehet pontozni, de ez az igazság. Aki lepontozza az ugyanilyen szar
ma 09:00
 23/70 anonim ***** válasza:
72%
3ast hiába választja, mert a másik fél is választ, és nem őt.
ma 09:02
 24/70 anonim ***** válasza:
58%
Az az ideális nő, aki hajlandó egyáltalán szóba állni veled. Vagyis marad az 5. Felesleges úgy tenni, mintha lenne miből válogatni.
ma 09:03
 25/70 A kérdező kommentje:

Igazad van. Sokan pont a 2-3 ast akarjàk. Pedig az a legrosszabb választás.

Amúgy a kérdésem alatt is nyilvánvaló hogy páran nem tudnak egy közösségben normálisan viselkedni. Én nem bantottam meg senkit. Ennek ellenére jönnek a hamis vádak, gonosz megjegyzések stb ismeretlenül.

ma 09:04
 26/70 anonim ***** válasza:
39%
20as igen jól gondolod, keress egy ilyen nőt, szerintem boldog leszel vele, és ő is veled.
ma 09:08
 27/70 anonim ***** válasza:
75%

25. De. Másik kérdéseid alatt már elég sokat írtál magadról és sokaknak beszóltál.

Attól, mert te nem tanultál stilisztikát, más igen és felismerhet.

ma 09:15
 28/70 A kérdező kommentje:

Szerintem egyértelmű hogy az ide regisztrált embereknek nem 1db kérdése van. Én ismerem magamat. Én nem provokálok senkit. Ha tömegesen sértegetnek “hamis “ feltételezésekkel! Úgy igen ! Én is alkalmazkodni szoktam az ő stílusokhoz és megvédem magam. Ilyenkor nálam is elszakad a cérna és írok olyan megjegyzéseket amik nem ràm vallanak. És a hétköznapi életben elő sem jönnének ezek a dolgok.

ma 09:20
 29/70 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a 4-es a legjobb Neked a felsorolásból. Remélem, hogy megtalálod és nem az 5-ös lesz a sorsod. 37F
ma 09:22
 30/70 anonim ***** válasza:
73%
28. Tudjuk. A hörcsögöd sem vágtad a földhöz, hanem maga ugrott ki a kezedből.
ma 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!