Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne az ideális nő számomra ?
Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.
1 típusú nő:
Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.
2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.
3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.
4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.
5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.
60. Jó eséllyel érezni a viselkedésén, hogy agresszív, ezért is kerülik - nagyon helyesen - a nők.
Anyám is többet költött az állataira, mint a saját gyerekeire, még se mondanám, hogy jó ember. Ezt hívják jóemberkedésnek. Merő képmutatás.
Mi nem nyertünk lottón, még is segítettünk sérült állatokon. Fogadtunk be kóbor macskákat, hoztunk haza menhelyről kutyát. De most erre verjem magam? Azért tettük, mert segíteni akartunk, nem azért, hogy jóemberkedjünk és erre verjük magunkat, mint te.
Elképesztő nagy harag vagy nem is tudom mi van a te fejedben.
A te lelkiismereted tiszta? Megértetted hogy egy bántalmazott kisfiú voltam? 1 db gyík volt. A kutyás sztori hogy maradt meg? Valóban az egyik télen dobaltam az akkori kutyánkat friss hógolyóval. De rengeteg játszottam vele simán is. A jelenlegi kutyám a szüleim után maradt rám. Az egyik nővérem ki akarta engedi az utcára hogy őt nem érdekli (nem költ rá) a másik nővérem szó szerint valami barbár módon agyon akarta verni (megölni) az indok ugyan az volt hogy nem szándékozik az ellátásába pénzt adni. Én tartom saját költségen 5-6 éve már. Pár hónapja már ízületi panaszai is vannak. Ezért már gyógyszert is veszek neki. 15-16 éves kutyáról van szó. Minden évben kapja a kötelező oltásokat. (40-50 ezer ennél az orvosnál évente)
A 2 macska is megkap mindent és mindkettőt ívartalítottam. Amíg nem vagyok otthon addig van nekik elől hagyva száraz tàp. Indulás előtt kapnak alutasakost vagy konzervet és amikor hazaérek még le sem vetkőzök már a nyakamba ugranak és kerik a kaját. Vannak játékaik , fekhelyek , almok , itató amiben forog a friss víz.
Ki ugyan nem engedem őket csak a verandáig. Sose támogattam a kinti - benti tartast. Rengeteg veszély van az utcán a macskàknak. Egy percig nem tudnék nyugton maradni ha azt ereznèm nincsenek biztonságban mint a lakásban.
63. Nem a 60-as vagyok, hanem a 61-es és NEM MENTSÉG. Én meg bántalmazott kislány voltam. És? Ettől még az állatainkkal szeretettel bántam. Amikor te hörcsögöt dobáltál, én akkor már egyedül húztam haza a macskaalmot, vittem állatorvoshoz többek között az utcán talált idős hörcsögöt és vigyáztam a húgaimra. Nem mentség a korod és a bántalmazás sem.
És remélem, hogy a bántalmazás nem annyi, hogy csúnyának és kövérnek mondtak...
Nem mentség. De enyhítő körülmény hogy egy 10 év alatti gyerekről beszélünk. Aki már 100x jóvá tette azt amit gyerekként elkövetett. Két munkahelyemrol rúgtak ki azért mert szembeszáltam az ott dolgozó állatkínzó ember ellen. Bárhol megfordultam az életem során ott én jelentettem az egyetlen menedéket az épp tartózkodó koborkáknak. Jó volt 1-2 nő is, és velük nagyon is jóban voltam. Pont ez volt a közös pont az állatok védelme.
17 éves koromig vékony voltam. És kimondottan szép kisfiú voltam. Anyukám egy darabig magazin modell volt.
Mond el, hogy jön ide az, hogy gyerekként szép voltál és ez tartott 17 éves korodig :D
Valamint az, hogy anyád terpesztett a magazinok oldalain.
Hogy a retkes francba jön ide???
Mondjuk az tény, hogy neked a külsőn kívül más nem számít. De ha már ilyen felszínes gyökér vagy, akkor tényleg fogyj le és ne legyél dagadt disznó. Hátha találsz egy buta, de szép nőt magad mellé.
A 64 es ezt írta
“ És remélem, hogy a bántalmazás nem annyi, hogy csúnyának és kövérnek mondtak...”
Arra ment a kommentem hogy rosszul gondolja mert az iskolában vékony voltam. Az anyukamat meg azért említettem hogy világos legyen hogy nem a legrosszabb géneket örököltem. Azaz ronda sem vagyok! Csak a plusz súly rontja le a külsőmet.
Nagyon kedves a stílusod. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!