Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves pasiként hol ismerkedjek nőkkel? Mi a számomra ideális korosztály? A 25 éves nők többségének gyereke van, a 20 éves nőkre meg azt mondják túl fiatal hozzám.
Kalap úr:
attól függ hol nézed. Vannak helyek és csoportok ahol 25 évesen már gyerek van. Lehet a kérdező is ott él
Nekem 23 evesen van 30 eves pasim
Hova valosi vagy?
Na többek közt ezért is nincs nőd. Mert ilyen a hozzáállásod. Másoktól kérdezed hol ismerkedj, azt is milyen korosztály való hozzád. Mégis tudsz valamiről dönteni külső segítség nélkül vagy mindent valaki mondjon meg? Ráadásul ilyen hülyeségeket.
Ott ismerkedj ahol vannak, vagyis bárhol ha a helyzet megfelelő. És olyannal aki tetszik, ez legjobb ha kölcsönös ugye, akivel megértitek egymást és úgymond össze illetek. Senki nem tudja megmondani, hogy Te pont egy huszonévesnél vagy esetleg nálad idősebb nőnél tálalod majd meg a hozzátartozás érzését. Mivel minden ember más és más ezt lehet általánosítani de attól még néha nagyon másként alakulhatnak dolgok, mindkét fél nagy megelégedésére. Vagyis nincs sablon amot ha betartasz akkor minden jó lesz. A legtöbb találkozás a véletlen műve. Ismerkedj minél többet, dolgozz magadon és a nagy tömegben csak ott lesz az az egy...
"A 25 éves nők többségének gyereke van..."
Wtf...te hol élsz???
Na nee..
A párom 30 körüli, én meg 20-hoz vagyok közelebb, 8 év van köztünk. Nem hiszem, hogy túl fiatal lennék hozzá. Igaz, nekem is van már gyerekem, tőle
Van azért fiatal lány, akinek nincs gyereke. Keresni kell, fogsz találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!