Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális pasi számodra? (16-20 korosztály)
Hát személyes véleményem alapján...:)
Legyen aranyos,kedves,gyengéd,megértő.Legyen humoros,nekem az a legfontosabb.Legyen okos,de ne okoskodó.Figyeljen oda a legapróbb dolgokra is,hogy pl. ne vegyen nekem sárga pólót,ha utálom a sárga színt.Szóval ilyen apróságok.
Külsőleg pedig,legyen magasabb nálam,legyen sportos,de ne izomagy,és főleg ne szteroidman.:) Legyen a megjelenése stílusos és igényes,ne legyen nagyképű.Legyen igéző tekintete,szépek legyenek a fogai,legyen szép arca.
Nekem ilyen az ideális,és én már megtaláltam egyet.:) A legtökéletesebbet :) Szóval nem kell utálni a pasikat :DD
Hát... először, amiket megnézek egy pasin, az az h kellően ápolt legyen: (kéz->körmök, fog, cipő), meg a szemeket. Utána jobban szemügyre veszem... :D
Általában a magas, vékony srácok jönnek be, akik inkább szálkásan izmosak, nem gyurmák:) Lehet kis pocikája is, nem zavaró. Belül meg ugye minden, amit előttem már felsoroltak, és a humor az valóban kiemelt szerepet tölt be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!