Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány fős lagzit (nem esküvői vacsorát! ) tartottatok? Ebből hány volt az úgymond táncolósabb, fiatalabb korosztály? Ideális volt így?
kb. 90-en voltak, 2/3-a volt fiatal, de nálunk az idősebbek is kitettek magukért, és sokat táncoltak, mulatoztak.
1,8 misi volt.
Kedves 5-ös!
Képzeld mi pl. vagyunk olyan szerencsés helyzetben, hogy simán megengedhettük a nagy lagzit és még több másik "projectet"! Arra viszont kíváncsi lennék, ha szerintem nem a közös élet, a család egy kapcsolat csúcsa, akkor mi?
Kérdésre válaszolva: 120 fő, kb. 1,5 millió, fiatalok ebből kb. 70 fő!
Nálunk két napra volt osztva. Mi itthon, a feldíszített udvarban tartottuk az esküvőnket. Aznap párom szűk családi köre, és egy itteni (külföld) közeli barátnőm volt jelen, valamint anyukámék skypeon :) Másnap volt az összejövős bulizós dolog, akkor jelen voltak a rokonok, tágabb baráti kör, de akkor sem voltunk nagyon sokan. Itthon főztünk, valamint a vendégek is hoztak enni-, innivalót. Volt zene, kaja után iszogattunk, buliztunk, sörpongoztunk, táncoltunk, meglehetősen szolid volt, de én így élveztem :) A két napos dolgot $1000 dollár alatt megúsztuk. A fiatalabb korosztály kb. a fele volt a jelenlévőknek, de a felnőttek is ugyan úgy jöttek sörpongozni velünk például :) Mindenki jól érezte magát.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!