Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Dunakanyarban hol tartottátok az esküvőtöket?
Konkrétan nem nekem szól a kérdés, mert én még elég messze vagyok az esküvőtől, úgyhogy bocsi,h nem a célcsoportod válaszol:)
Én itt élek a Dunakanyarban, és a nagymarosi Maros éttermet tudnám ajánlani. Közvetlen lent van a Duna parton, és nagyon hangulatos itt egy lagzi. Jó nagy terasza van, csodás kilátással Visegrádra. Szoktak is itt rendszeresen lagzikat tartani.
Igen igen,ismerem is ezt a helyet,azt nem tudom,hogy bent hány ember fér el,mert ahogy emlékszem nem túl nagy. Ésha rossz idő van? :(
Mert a kinti terasz rész egyébként teljesen ideális lenne! :)
Bocsi, a link lemaradt:)
Nem tudom, mennyire vagy ismerős a környéki kisebb falvakat illetően, de én Csolnokot tudom neked ajánlani!
Ez panzió és étterem egyben a falu határán: egy nagy benti teremmel, egy kinti, fedett terasszal, gyerekbarát - vannak kerti stb. játékok..., vállalják egyben a dekorációt és a házaspár ajándéka egy szoba. Összességében nagyon klassz hely, nézd meg az oldalsó menü pontjait, különös tekintettel a galériára!
Visegrádon, Reneszánsz Étterem
Egyszer és oda utoljára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!