Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már tervezitek a 2011-es esküvőtöket?
Szia!
Épp ma kezdtem el szervezni, ill. utána nézni a dolgoknak:) Már van egy kislányunk, ma 2 hónapos, s jövő ilyenkorra tervezzük kb. a nagy napot! Akkor már ő is nagyobbacska lesz:) Már tudom, milyen ruhát szeretnék, hogy részemről nem sokan lesznek, és fejben már összeraktam:) Majd lassan élesben is kezdődik a szervezkedés:)
Szia mi is jövőre tervezzük, április 22-re.Már fejben, és papíron szinte minden megvan, majd apránként szervezgetjük.Mivel nem lakunk Magyarországon, lehet, hogy egy részét szervezőre bízzuk :-))
Sok Boldogságot Nektek!
Kedves első,
Ne add fel. A dátumot és az éttermet nehéz kitalálni, főleg az éttermet, odáig mi is szenvedtünk. Utána minden sokkal könnyebb. És nem is kerül annyiba, mint elsőre tűnik.
Szia!
Mi is jövőre tervezzuk kb. ilyenkorra, de én már megvettem a ruhámat..:) Kértem már pár árajánlatot éttermektől, visza is hívtak és közölték, hogy gyorsan döntsek mert már sok foglalásuk van.
Sosincs korán elkezdeni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!