Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne az ideális nő számomra ?
Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.
1 típusú nő:
Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.
2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.
3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.
4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.
5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.
100
Féltékeny vagy?
Sztem nem buta hogy kommenteljen. A sok troll megrohamozná.
Felőlem gondolhatsz amit akarsz! Nekem nem lesz rosszabb 😂
104
Vicces amikor az emberek olyan dolgokat látnak bele valamibe ami nincs is.
A, diploma kapcsán is számtalanszor kifejtettem hogy egyetlen dolog zavar ha, a diplomás személy azt gondolja hogy ez őt bármiben is megkülönbözteti a nem diplomástól. Azaz számításba se veszi hogy valaki nem ugyan azokkal a lehetőségekkel indult az életben. Nem butább semmivel. Csak neki màsképp alakult az élete. Plusz még az mikor egybe veszik a 6 osztályos Cé embert a 4 éves szakmunkás + 2 éves érettségis embereket. Példálóznak a közmunkásokkal mintha az érettségis ember is annyira ostoba lenne.
B, Fogyás - hízás témakör is hasonló ami zavar engem. Olyan mint aki olimpiára készült de csak a 1. Helyzetre bólintanak rá. A többit meg úgy veszik “nem tett semmit”. Csak a legjobb eredmény az eredmény. Ugyanez hogy abból indulsz te is ki hogy ha 90-100 kg valaki az biztos zabál és edz. Eszedbe se jut az hogy valaki lehet 20 éve folyamatosan edz, keresi a megoldást, gyűlöli az orvosokat de még oda is erőt vett magán és elment de nem kap segítséget…. És akkor ott vannak az új generáció s fiúk akik magasabbak meg vékonyabbak úgy is hogy háromszor többet esznek. És nem járnak edzeni. Minden drogot , cigit , italt nyomnak és akkor is jobban neznek ki mint egy mindent helyesen cselekvő 30-40-50 es férfi. De még ez sem érdekelné kutyát se ha a gyerekek csak gyerekekkel ismerkednének vagy szamitna hogy milyenek! De nem így van! Mert a 25-30-35-40 éves nő is nézi ezeket a srácokat és a 40 éves fickótól is a 70 kg os testet várja.
#106 szerintem nagyon sok kérdést ír ki, a válaszadók között is sokszor felfedezem. Mindegyik negatív, szélsőséges, nőkkel szemben folyton lenéző. A kérdésekben meg mindig előadja, hogy ő milyen ártatlan, senkit sem bantana és mindenkit elküldene kezelésre. Egyértelműen lerí róla, hogy neki kell a kezelés.
Azámomra ugyanolyan félelmetes, mint minden incel. Egyszer bekattan és emgerőszakol/megver valakit. Nyilván egy nőt, mivel azokat gyűlöli, valamint ahhoz gyáva, hogy egy erősebbel kikezdjen, szóval a férfiakat békén hagyja majd.
106
Tévedsz. Van az oldalon tényleg egy tini fiú fétises. Engem is zavarnak de nem szenteltem nekik külön kérdéseket.
107
😃 Tudtad hogy kórházakban van ingyenes kezelés is? Az egyik nővérem járt oda. Neked is javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!