Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne az ideális nő számomra ?
Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.
1 típusú nő:
Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.
2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.
3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.
4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.
5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.
Szándékosan úgy alakítottad a kiírást, hogy mindenki az 1-est válassza.
Áruld már el, hogy ennek mi értelme volt. Egyébként tudom, ki vagy, nem egy kérdést feltettél már itt és kiderült, hogy tulajdonképpen egy incel vagy. (A nőket hibáztatod a sikertelenségedért stb...)
Miért csinálod ezt? Amúgy annyira vicces, ahogy dagadt férfiként elítéled a dagadt nőket... Menj el inkább edzeni, ne a gyakorit bújd.
Amennyi elhízott ember van, már ez az átlagmagyarpasi.Csak éppen valaki nincs 180 magas.
Nem értem a kirohanásod. És azt sem hogy mire gondolsz az 1 es választható nő kapcsán. Eléggé szét bontottam a 4 típust. Semmi kakukktojás nincs benne.
Milyen kismalac? Hol? Kire? Totàl nem az én szavajárásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!