Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik lenne az ideális nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne az ideális nő számomra ?

Figyelt kérdés

Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.

1 típusú nő:

Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.

2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.

3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.

4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.

5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.

dec. 1. 07:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 A kérdező kommentje:

Nem írtam hogy vannak kivételek. Sőt 50-50 % is lehetséges. Nem is egy nőt ismerek aki egyedül neveli a gyerekét.

De az igazsághoz hozzá tartozik hogy pár évvel ezelőtt, szeretett volna ismerkedni velem egy. De ő viszont csak anyagi forrást látott bennem. Nem is mentem bele a dologba. Ez miatt nem fogom az egész női nemet elítélni. Csak számon tartom hogy van olyan is.

dec. 1. 09:40
 42/112 anonim ***** válasza:
73%

Ismételten, a 31-es válaszodban típusként írtad, tehát általánosítottál:

"Négyessel az a baj hogy csóró vagyok a típushoz. Nekik “balek” kell aki jól keres. És fizeti pl a gyerek iskoláját."

dec. 1. 09:42
 43/112 anonim ***** válasza:
79%

Nem nézel ki jól, nincs semmi belső értéked, maximum az lát benned valamit, aki anyagilag akar lehúzni és könnyű prédát keres. Ő sem tervez veled hosszú távon, csak alkalmira, aprópénz is kell néha. Az nincs rád írva, hogy egy ötezres nem marad hó végén a zsebedben...

De akkor rákérdezek: ezek a nők akarnak téged egyáltalán? Vagy összesen ők írtak vissza tinderen?

dec. 1. 09:46
 44/112 anonim ***** válasza:
6%
Az első.
dec. 1. 09:51
 45/112 A kérdező kommentje:

Csak keresed amibe bele lehet kötni. Talán tagadod hogy vannak ilyen nők? Vagy ilyen vagy és zavar hogy magadra ismersz? Mi a gondod ?

Ki mondta hogy botrányosan rosszul nézek ki? Vagy várj csak az a férfi lehet jó aki 70 kg?

Bár lényegtelen de ebben a hónapban 70 ezret tudtam félretenni. Elverhettem volna hülyeségre de én mindig hasznos dolgokra gyűjtők. Most egy új ágyat meg kanapét fogok venni. De mèg kell rá két hónap.

dec. 1. 09:55
 46/112 anonim ***** válasza:
74%
45. Nehezen ismerek magamra, ha még nincs gyerekem. Viszont szeretnék. De ezek szerint te a saját gyerekednél is pénzéhesnek tartanád a nőt, hogy a közös gyereketek iskoláját, életét támogasd. Nulla ember vagy, neked a magány való.
dec. 1. 10:17
 47/112 A kérdező kommentje:

Nem gondolkozok mi lenne ha dolgokban. Nem szeretnèk gyereket úgy sem. Túlkoros vagyok már hozzá. Késői gyerek voltam és focizni kétszer nem mentem ki apámmal, mert a születésemkor is már 40 éves volt.

dec. 1. 10:25
 48/112 anonim ***** válasza:
47. Akkor neked olyan nő kell, aki nem akar gyereket. Azok viszont sokszor anyagiasabbak, mint akik akarnak.
dec. 1. 10:28
 49/112 A kérdező kommentje:

Pedig itt gyakorin az összes nő aki diplomát, milliós fizetést vár el, az arra hivatkozik hogy ha majd lesz gyerek és jön a sok költség…. Ezek szerint ez csak indok és amúgy is csak a gazdag férfit akarhatják?

dec. 1. 10:34
 50/112 anonim ***** válasza:
81%

Neked senki nem való!

Láttuk a többi kérdésednél, hogy milyen a személyiséged és egy hulladék vagy! Egy lusta, kövér disznó, akinek a főzésre és szopatásra kell a nő, de cserébe SEMMIT nem nyújt. Láttuk, milyen vagy igazából, ne add elő itt az angyalt.

Kismalac.

dec. 1. 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!