Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne az ideális nő számomra ?
Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.
1 típusú nő:
Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.
2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.
3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.
4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.
5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.
Szerintem neked segítségre van szükséged. Te írod a negatív kommentek 80%át. Miben segítsünk ? Mi a bajod?
Nem kismalac, az előző volt a második kommentem.
Nem szoktam így emberekkel beszélni, de te egy elfajzott mellékterméke vagy az emberiségnek. A többi kérdésedben megmutattad, milyen vagy valójában. Nem nekem kell a segítség, hanem neked.
Nem vagyok kismalac. Ha így beszélsz egy anonim oldalon ismeretlenekkel ? Úgy neked van valami bajod. De lásd kivel van dolgod! Keress meg privátban és meghallgatom a bajod, és lehet kicsit megnyugszol, vagy átértékeled hogy ártatlan emberrel vagy szemét.
#53 ezt már mennyi mindenkinek írtad, aki úgy beszélt veled ahogy megérdemled :)
Egy utolsó nőgyűlölő, állatkínzó, rosszindulatú, lenézö senkiházi vagy, kismalac. Aki dagadtan is folyton ekézi a kövér nőket. Aki elvár MINDENT a nőtől de cserébe semmit nem tesz a kapcsolatba.
Akik itt segiteni akarnak neked, azok vagy nem ismernek vagy ők is incelek.
Itt is úgy formáltad, hogy csak a vékony csinos a normális nö, a többiről szándékosan rosszakat írtál, hogy mindenki az elsőt válassza. Ha nem is tudják ki vagy, ezt hogyhogy nem veszik észre...? Na mindegy.
Menj inkább futni pár kört, kismalac.
Azt kéne felismerni, hogy pont abból tudsz válogatni, aki érdeklődik irántad. Ha senki, akkor az 5-ös nyert. Ha a felsoroltakból egy is, akkor az. Ha neked nem jön be, akkor persze nem kell őt választanod, marad az ötös opció. És ennyi. Tarthatod te magad mellé ideális társnak a vékony, csinos betanított munkás, házias csajt, ha feléd se szagol.
Magadhoz mérten reálisan kéne belőni a lehetőségeidet és abból a lehető legjobbat megtalálni.
"Itt is úgy formáltad, hogy csak a vékony csinos a normális nö, a többiről szándékosan rosszakat írtál, hogy mindenki az elsőt válassza. Ha nem is tudják ki vagy, ezt hogyhogy nem veszik észre...?"
Csak a kérdésre válaszolnak. Fel lett sorolva 5 opció, amikből párkapcsolati értelemben valóban az elsőre lehet a legnagyobb esélye (arra is minimális), így, aki kifejezetten a kérdésre akar válaszolni kénytelen azt jelölni, vagy az ötöst, amire a legnagyobb az esélye a kérdezőnek, de az egy nagyon negatív végkifejlet, így kevesebben jelölik meg. Nem az van, hogy nem veszik észre, hogy irányított a szavazás, hanem, hogy a kérdés által kijelölt körön belül maradnak. Hogy úgy mondjam szabály tisztelő állampolgárok.
54. Valóban. A vékony ugyan 3 nőnél van, de csinos csak az elsőnél, a második és a harmadik nő utána szapulva van (nem akar az egyik dolgozni, a másik meg lenézi). Enyhén szólva irányított.
A csinos és vékony, főzni tudó gyári betanított munkásnak meg ez a sejthalmaz nem fog kelleni.
Jó lenne tudni, ki ez a nyomorult és ráküldeni az állatvédelmet, mert jó eséllyel a mostani állatait is bántalmazza.
Igazából az 1,2,4 re is volt típus jelentkező az életem során.
Egyedül a 3 as kategória ami nem érdeklődött irántam.
#54 & 57
Ezt a stílust én nem kedvelem. Rágalmazás a semmiből.
A többit már nem is részletezem de mekkora gyökérnek kell lenni ahhoz hogy állatkínónak mondjatok valakit, aki 7-10 éves kisfiú tettei miatt (1 gyík halála, és 1 hörcsög leejtése ) ami betudható az iskola bántalmazásnak és hogy ok nélkül verték a szülei…. Ez miatt cselekedett rosszul. Aztán az egész életében védte az állatokat. Családtagoknak veszi az állatait és többet költ rájuk mint saját magára ? Aki ha nyerne a lottón pár milliárdot akkor olyan menhelyet hozna létre orvosokkal hogy az utcán talált sérült állatokat a saját költségén megmentené. Annyira szereti őket. Erre egy ilyen anonim oldalon minden hulladék állatkínzónak elvan mondva ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!