Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik lenne az ideális nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne az ideális nő számomra ?

Figyelt kérdés

Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.

1 típusú nő:

Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.

2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.

3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.

4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.

5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.

ma 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

Négyessel az a baj hogy csóró vagyok a típushoz. Nekik “balek” kell aki jól keres. És fizeti pl a gyerek iskoláját.

ma 09:25
 32/71 anonim ***** válasza:
37%

" Azt szeretnèm ha magamért szeretne az az egy bizonyos nő, akivel összekötnèm az életem."

Akkor ilyen nőt keress. Persze azok között, akik tetszenek és érdekelnek. Érdemes időt szánni az ismerkedésre, nem minden derül ki rögtön valakiről.

ma 09:26
 33/71 A kérdező kommentje:

Leejtés és a földhoz vágás az két különböző. Egyik sem szép dolog. De hibáztass csak egy kisgyereket a rossz tettéért. Amíg 5 embert megölt elítéltek meg kapnak 6 év börtönt. Biztos a 2 típusú embernek egyenértékű a bűne.

ma 09:28
 34/71 anonim ***** válasza:
73%
31. Szándékos provokálásnak írtad le a 4-est, hogy szapulhasd a gyerekes szingli nőket. Szánalmas vagy. A markod érdemled, nem nőt.
ma 09:29
 35/71 A kérdező kommentje:

Nem könnyű a mai világban a társkeresés. Ezért is van ennyi egyedülálló férfi akik keresik a megoldást.

ma 09:30
 36/71 anonim ***** válasza:
0%
9:25 Mennyit tudnál a Gyermekekre költeni a jövedelmedből? Mert szerintem első ránézésre 100 ezer forint elég lehet egy hónapban. 37F
ma 09:31
 37/71 A kérdező kommentje:

Ez lehet csak a te frusztrációd. Ha ezt látod bele. Nekem semmi bajom a nőkkel és a kis anyukàkkal sem. Ismerek olyat aki becsületesen egyedül neveli a kislányát. Tök aranyos a nő meg a kislánya is. Sokat dolgozik és normálisan neveli.

ma 09:32
 38/71 anonim ***** válasza:
75%

33. És tényleg ő az :D

Ne adjatok neki tanácsot, neki egy bejárónő-szakácsnő-ingyen szopógép kell.

ma 09:33
 39/71 A kérdező kommentje:

Pont ez a baj. Semmit. Egyedül az állataimmal kijövök a pénzemből. De gyerekre nem tudnék költeni. Van egy munkatársam akinek tinédzser lánya van és meséli a költségeket. Több 100 ezer is elmehet a gyerekre. De neki van felesége és az jól keres. Így tudjak nevelni a gyereket normális korolmenyek között.

ma 09:35
 40/71 anonim ***** válasza:
80%

37. És még is te írtad "Négyessel az a baj hogy csóró vagyok a típushoz. Nekik “balek” kell aki jól keres. És fizeti pl a gyerek iskoláját."

Szóval ismersz olyat, akire nem igaz mégis rögtön általánosítasz, hogy ez a típus csak a pénzedre megy? Nem érzed az ellentmondást?

Ja, te sose szoktad.

ma 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!