Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik lenne az ideális nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne az ideális nő számomra ?

Figyelt kérdés

Kezdem magammal. 180/100 átlagos férfi vagyok. 381 nettó kereset. Lakás van / autó nincs. Egyedülálló vagyok. Háziállataimmal élek. Szakmám van és érettségi. Nem szándékozók tovább tanulni.

1 típusú nő:

Vékony csinos , betanított munkás , szeret főzni.

2, vékony, munkanélküli, nem hajlandó dolgozni menni. Ingyen eltartást szeretne a szexert cserébe.

3. Vékony , diplomás , gazdag családi háttér , jól keres. Számára mindenki fogyatékos meg életképtelen aki nem tart ugyan ott mint ő.

4. Kisgyerekkel kövérkés anyuka, tud és szeret főzni. Fontos neki hogy pénzben az új férfi hozzàjáruljon az életéhez és a másik férfitól való gyerekének a neveléséhez.

5. Nem való neked semmi csak a bánta hoki halálodig.

dec. 1. 07:51
 71/112 A kérdező kommentje:

Csak itt általánosítás megy az oldalon. Én pl nem vagyok felszínes. És az emberi értékeim sokkal jobbak mint a külsőm. És leginkább a szeretet és törődés hiányzik. Igazi jószándékú nő személyében. Csak lehet az itteni nők sem olyanok amit én szeretnék. Itt csak a gonosz vádaskodàs van, személyes sértegetés , provokálás , felszínes dolgok meg az elvárt magas bér.

Ti úgy várnátok higgadt kedves reakciót , ha előtte 20 an minden féregnek elmondjàtok a férfi kérdezőket ?

dec. 1. 13:34
 72/112 anonim ***** válasza:
100%
71. Akkor miért is csak külsőségeket írtál a nőkről, miért nem tudunk meg semmit a belső dolgaikról? Miért csak sablonokkal dolgozol? Miért csak a vékonyak nyerőek, miért emlegeted, hogy jól nézel ki? Miért próbálod folyton tagadni, hogy belül hatalmas gondok vannak nálad? Talán csak nem azért, mert neked csak a külsőség számít? Miért hiszed azt, hogy mindenki olyan szemellenzős, mint te?
dec. 1. 13:44
 73/112 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nálam nem is tudom, melyik pontnál estél ki:

- kisemmizted a testvéreidet

- állatkínzó vagy

- zsugori vagy

- nem szereted a gyerekeket és nem is akarsz

- lusta vagy

- nem ismered a kölcsönösség fogalmát

- a nőnek 8 órát kötelező dolgozni, különben léhűtő, viszont a házi munkát is csinálja meg, különben szintén

- szexualitás terén önző vagy

- magadért nem akarsz semmit tenni, nem akarsz fejlődni, nincsenek céljaid

- nárcisztikus vagy

Önmagukban is ezek red flaget, de így együtt még az ismeretségi körömben se akarnálak tudni.

dec. 1. 13:47
 74/112 anonim ***** válasza:
23%
A 2-es típus való hozzád, mivel aki nem dolgozik jobban alkalmazkodik a párjához! Persze nem mindenben... De lényegesen egyszerűbb a dolog! Ma a nők csak a külsőségeket nézik, ez a feminizmus! Nem akarnak alkalmazkodni, csak uralkodnak a férfin. 34/N
dec. 1. 13:48
 75/112 A kérdező kommentje:

72

Én úgy vagyok vele hogy gyakorin nem teregetem ki az összes lapomat. Ha valakit érdeklek és elindul egy igazi csevegés! Ott úgy is jobban megfogja ismerni a dolgaimat. Azt is hogy mit tudok nyújtani és azt is hogy a sablonos külsőségeken kívül milyen tulajdonságokat keresek egy leendő partnertől.

Miért kellene a kérdésben ki adnom magam , mikor a konkurencia (más ferfiak) és tényleg sok rosszindulatú ember is olvassa?

dec. 1. 13:53
 76/112 anonim ***** válasza:
82%
75 Már eleget kiadtál. Önző vagy és dührohamaid vannak. Ez nem kell a legtöbb nőnek. Nehéz megérteni?
dec. 1. 13:56
 77/112 A kérdező kommentje:

73

Aranyos vagy hogy kiestem nálad úgy, hogy nem is ismerkedtünk.

Mire jó neked valótlan dolgokkal vádolni màsokat?

1, beteg apámmal csak én foglalkoztam. Ezért maradt ràm a lakás. A novereim akartak engem utcára tenni csak hogy pénzhez jussanak .

2, állatvédő vagyok > sértő amit mondasz

3, nem vagyok zsugori. Gyűjtőm a pénzt hasznos dolgokra. És a rosszabb váratlan eseményekre. Megfontolom mire adom ki a pénzt.

4, zavarnak a gyerekek a viselkedésük miatt. Nem a kis gyerekek hanem inkább a tinédzserek. Azok közt is a fiúk. Nem akarok idős apuka lenni. Ebben az életben ez nekem kimarad.

5, nem vagyok lusta , csak olyan dolgokra ami nem érdekel. Pl nyelveket tanulni alvás helyett.

8, 9

Nem igaz

10, csak előrelátó vagyok. Nekem megfelel ahogyan élek. És túl sok energia és kockázat lenne abban hogy változtassak.

dec. 1. 14:01
 78/112 A kérdező kommentje:

76

Neked meg három füled van. Kb ennyi a valóságalapja a te vádadnak is. Egy gyakoris kérdésekből nem lehet egy embert megismerni. Aki ezekből von le következtetést az nem normális.

dec. 1. 14:04
 79/112 A kérdező kommentje:

74

Az legutóbbi barát csaj 2 es volt. De én nem akarok ingyen tartani senkit. Ő meg felszínes volt és amúgy se kellett volna nagydarab fickó neki. Inkább valami félig hajléktalan , mosdatlan sraccal van csak mert az vékony. Egészségére

dec. 1. 14:12
 80/112 anonim ***** válasza:
51%
77: az örökségből egyenlő arányban jár a testvéreknek az örökség, a nővéreid a saját pénzükhöz akarnak jutni, ami jogosan nekik jár, nem a te pénzedhez. Az meg a minimum, hogy ápoltad betegség esetén az apád, ha már egyszer a lakásukban meresztetted a valagad, meg felneveltek téged, ezért semmilyen előjog nem jár, pláne nem az, hogy mindent magadnak harácsolsz össze, és lenyúlod a nővéreiddel. Remélem, egy ügyvéddel úgy kivágatnak onnan, mint a huzat.
dec. 1. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!