Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?
Persze, alapból mindig két félen múlik a dolog, csak az arányok térnek el. Sokan pont erről nem hajlandók az oldalon tudomást venni. Általában a normális, hasznos válaszok pont erről ismerhetőek fel, hogy nem csak agyatlanul beleállnak az egyik félbe, hanem rámutatnak mindkét oldal hiányosságaira. Még mindig nem beleállva, hanem építő jelleggel, neadjisten még empatikus stílusban is. Ezt nem értik itt sokan, pedig jobb hely lenne az oldal, ha ez lenne az irány. És jóval kevesebb sértődés is történne. Ami aztán persze adódik tovább, körforgásban. De szintén nem veszik figyelembe ezt sem. Csak a pillanat számít, és hogy beleállhassanak a másikba.
Egyébként tényleg nem szabad túl korán mindent beleadni, meg főleg túl jónak lenni. Az szinte minden esetben visszaüt. A legtöbb ember gyarló, visszaél majd vele, ráadásul a vonzalom is odalesz. A többség valahogy jobban értékeli azt, amit nehezebben szerez meg. Egyébként lehet hogy csak kifogásnak használta ezt a végén, hogy lepattintson. Vagy csak az utolsó csepp volt nála a pohárban, a túlzott elvárásokkal. Szerencsére akadnak realistább szemléletű nők is. Csak pont ez az aggályom a jelenkori propagandával is, hogy idővel még a normális nőket is kikezdheti és rombolhatja. Főleg ha már a körülötte lévő barátnőket is elérte.
Hát ez is egy szomorú történet. Nem tudom az ilyet mivel lehetne kivédeni, főleg ha a férfi mondjuk korábban ennek nem is adta jelét. A kémia meglétét vagy hiányát sose szabad alábecsülni. De létezik hogy ő ennyire profin eljátszotta ennyi időn át, hogy minden rendben? Mondjuk én a megjátszás szerepét manapság már sose tudnám alábecsülni, mivel a legtöbb ember valóban megbízhatatlan, és sokszor úgy fordul ki, ahogy az érdeke megkívánja. Értékválság a jelen, nem is kicsit.
Viszont a gyakorira visszatérve, én már elég sok hasonló történetet olvastam itt. Nők leírják a saját panaszukat és rossz tapasztalataikat, és akkor általában a nők és a normálisabb férfiak is együttérzőek, esetleg (ha már ez a fórum erre van) tanácsot adnak, ők mit hogyan látnak stb. Meg ugye jönni fog pár szélsőséges hülye is, aki általános férfi fikázásba kezd az ilyen témák alatt is, és kapja a zöldeket, meg esetleg a hasonló megerősítő kommenteket, ahol egymásra kontráznak hogy milyen gázak a férfiak. Igen, így általánosítva.
De sok olyat láttam amikor férfi ír ki hasonló storyt, akkor nemhogy empátiát nem kap, de még lehazugozzák, beleállnak, hogy biztos nem történt ilyen, csak a nőket akarja lejáratni. Vagy kezdik ki, fognak áldozathibáztatásba, mentik fel - az amúgy egyértelműen hibás - nőt a történetben, és próbálják erőszakosan letolni a férfi torkán hogy miért ő volt a hibás a storyban, az idióta, a lúzer, a balek. Plusz akkor még ott is dőlni fognak az általánosító férfiakat gyalázó kommentek, szintén zöldbe. Ha pár férfinak ez nem tetszik és jelzi hogy nem így kéne, az is piros. És le vannak incelezve, nyomorékozva, nőgyűlölőzve. Nem egyszer láttam ilyet.
Szóval a kettős mérce itt sajnos nagyon is valós. Hiába mutogat a legtöbb nő az incelekre, szerintem a másik oldal szélsőségeseivel itt sokkal nagyobb problémák vannak. Csak amíg többségük felpontozza egymást, meg ez a hangulat uralkodik, mindenért az úgymond inceleket, férfiakat hibáztatva, addig számukra ez az egész rejtve marad. Pedig nagyon is nyílt, csak ugye a szemellenzőjük hatékonyan teszi a dolgát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!