Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javaslatot tudtok adni?

Figyelt kérdés

Regisztráltam a szivkuldi.hu oldalon. Mi a véleményetek róla?

Mi a jó hogyha milyen a profilom, ha mit irok le benne?

Van valami tanácsotok, hogy hogyan vagy milyen platformon érdemes keresgélni vagy próbálkozni (ami nyilván ingyenes vagy legalább is az alap dolgok ingyenesek)?

Elsősorban olyan válaszokat várnék akiknek már van tapasztalata, de jöhet bármi hasznos :)

Mielőtt elküldtök a természetbe ismerkedni megjegyzem, hogy a korosztályom nagyjából az élete 90% - át a digitális térben éli emiatt nehéz ismerkedni a világban.

nov. 8. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Mert azt hiszed, hogy olyan könnyű lesz neten? Még azt se tudod milyen bemutatkozót írj. Így hogyan lesz sikered?
nov. 8. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 nem gondolom hogy könnyű lesz, csupán azért irtam ki ezt a kérdést hátha tudtok valami hasznos tanáccsal ellátni.
nov. 8. 17:33
 3/6 A kérdező kommentje:
másképp kérdezem, mit szokás leirni? Alapvetően van már egy ilyen profilleirásom, csak nem tudom hogy ebben mit szoktak leirni. Meg szimpla kiváncsiság hogy ti mit irnátok le :)
nov. 8. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
ne vedd túl komolyan
nov. 8. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Párszor dugtam onnan(is)
nov. 9. 05:44
 6/6 anonim válasza:

Írj magadról Hol laksz? Pesten vagy Vidéken? Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Milyen kapcsolatot keresel? Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Remélem segítettem. Sok sikert!

nov. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!