Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
 111/153 anonim ***** válasza:
75%

"Pedig ha annyira kamu és lejárató kérdés lenne, simán meg tudnátok cáfolni! Valamiért az mégse szokott sikerülni."

Megcáfoltam, normális választ írtam rá! Azt meg se "hallod", csak azt nézed kinek a kommentje nem tetszik és azon nyekegsz.

nov. 12. 18:37
 112/153 A kérdező kommentje:
Nem cáfoltad meg, legfeljebb írtál egy saját példát, amivel némileg árnyaltad a kérdést. Meghallottam, írtam is hogy tetszett, de ennyi. Rád nagyon sok olyan érdekkapcsolatban tengődő nő jut, aki ezek mellett még nagyképű, kihasználja a másik felet, és tagad, tagad és tagad. Meg ahol elvből a férfi a hibás mindenért. Vagy szerinted azért, mert te rendes nőként a pároddal együtt építettél közös életet, nem lehetnek ilyen nők a többi nő között? Főleg a jelenkorban, ahol előszeretettel mentenek fel nőket bármi alól. Szerintem ezzel is csak a lovat adják nagyon sok olyan nő alá. Én magam is több olyan esetet láttam, ahol megváltozott a férfi egzisztenciája, és a nő hirtelen kiszeretett belőle. Csak akkor nem tudom miért a férfiak vannak az oldalon felszínesnek és haszonleső, kihasználós érdekembernek elkönyvelve. Meg ugyanezek a válaszok felpontozva.
nov. 12. 18:48
 113/153 anonim ***** válasza:
Egyébként ez még mindig két különböző válaszoló, nem egy ember írogat. A pédát én írtam. De akkor még mindig kérdés, hogy mit tekintesz cáfolatnak, ha több példát sem tekintesz annak. Mert az én példám nem egyedi, nekem a nő ismerőseim nagy része ilyen. A legtöbb pár akit ismerek, egyetemen jött össze és együtt építette az életét. És soha nem állítottam, hogy ne létezne ilyen nő, de te úgy tetted fel a kérdést, hogy minden nőről állítottad.
nov. 12. 19:37
 114/153 anonim ***** válasza:

113. Nem kell cáfolat, ugyanis nincs mit megcáfolni. Az igazság tök egyszerű: mindkét nem 80%-a alkalmatlan párkapcsolatra, gyakorlatilag szürke fogyasztói droidok. A 80-20 arány egy egyetemes, nagyjából mindenre érvényes sablon. Az teljesen mindegy hogy ki mit gondol magáról vagy mit mond, egy a lényeg: a tettei. Mivel 20 nőre 80 alkalmatlan pasi jut, nem csodálkozom rajta, hogy ekézik a pasikat. Viszont azt is be kellene látni, hogy arra a 20 párkapcsolatra alkalmas férfire meg 80 alkalmatlan nő jut.

Összesen annyi a probléma, hogy a pasikra ráhúzzátok a 80%-ot, a nőkre meg a 20-at. Így pont az van, hogy az összes nő a tökéletesség példája, ellenben az összes férfi meg tróger.

Szerencséje azoknak van, akik ha a 20%-ba tartoznak, az a másik 20%-ból talál partnert. Nekem sem sikerült, mondhatni soha. Én már lemondtam róla, de nem is vagyok már az a korosztály aki való a társkereső piacra, meg már kedvem sincs.

nov. 12. 19:51
 115/153 A kérdező kommentje:
2 példa se lesz még cáfolat, de remekül árnyalja hogy nem ennyire fekete fehér a helyzet, vannak kivételek. Sőt tudod mit? Én is ismerek tisztességes nőket, akik még a mai korban is közösen építik fel az életüket. De egyre többször látom, hogy sokan nők csak a készbe szeretnének beleülni, aszerint is keresnek párt. Felfelé választanak anyagi téren is.
nov. 12. 19:59
 116/153 anonim ***** válasza:
Igen én ezt értem. De azt továbbra sem, hogy akkor mit fogadnál el cáfolatnak egy arc nélküli fórumon. Ha meg semmit, akkor mi volt a cél a kérdés kiírásával.
nov. 12. 20:01
 117/153 A kérdező kommentje:

Ez meg a másik, hogy mindkét nemben van csomó frusztrált, sikertelen, sokat csalódott, kiégett, esetleg párkapcsolatra alkalmatlan. De valami érdekes módon nagyon sok esetben az összes férfi így van itt kezelve az oldalon. Pár kivételtől eltekintve, de csak amíg épp simpelnek a nőknek, vagy hasznosak számukra. Míg a nők kapcsán teljesen másképp, mintha sokszor nő nem is lehetne hibás vagy alkalmatlan, az esetek nagyobbik részében a férfiakra lesz már hárítva a nők hibája is. Ez az oldal táptalaja sokszor ennek a soviniszta modern kori eszmének.

Ja és értem én hogy a kérdésem általánosít, de ha oda tettem volna hogy a nők egy része, akkor is lett volna aki beleáll hogy ilyen nincs. Ellenben nagyon sok férfiakra általánosítás meg ugyanúgy zöldre pontozott, szóval ezek után fura lesz az általánosítást is számon kérni. Ha nagyon sok nő ugyanúgy űzi itt, és még fel is pontozzák érte. Holott többnyire csak a negatív sztereotípiákra, és a saját sérelmeire vonatkozik az adott fröcsögés.

nov. 12. 20:04
 118/153 A kérdező kommentje:
Engem csak érdekelt a téma, ki hogy látja. Vannak ilyen vélemény kérdések, nem kereshetsz rá a google-el, mert ehhez az emberek véleménye kell. És a megélt tapasztalataik. Sok hasonló kérdés születik itt, mindenféle témában.
nov. 12. 20:05
 119/153 anonim ***** válasza:
58%
99. Megint a régen. Régen a férj eltartotta a családot, a nő pedig a családi fészket rendezte. De valahogy mindig kilyukadunk oda, hogy aranyásó az a nő, aki így érvel, dolgozzon. Ezt már pár témában leírták neked (is) jó sokan. Fogadd el, hogy ha a régi dolgokat akarod, nem mazsolázhatod ki kedvedre a neked tetsző elemeket abból - nő otthon rabszolga, nem szól vissza - és kedvedre a modern elemekből - a nő felesben fizet mindent, dolgozik - mert nem így működik a világ.
nov. 12. 20:07
 120/153 anonim ***** válasza:
Csak hogy azzal, ha agresszív kérdést teszel fel, nem fogsz konstruktív válaszokat kapni. Próbáld a másik oldalra képzelni magad. Ha én felteszek egy kérdést, hogy szerintem minden pasi szemétláda és értéktelen, akkor te nekiállnál válaszolgatni normális hangnemben, meg cáfolgatni? Vagy rögtön szidalmazni kezdenél, hogy én hogy beszélhetek így?
nov. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!