Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
 131/153 anonim ***** válasza:
63%

Én lepontozok minden agresszív választ, a nőieket is, de azokat is, akik folyamatosan azt hajtogatják férfi oldalról, hogy a nők csak lyukak pl. Viszont az, hogy melyik válasznak milyen az értékelése, nem definiálja azt. Nekem is voltak lepontozott válaszaim, amik szerintem validak voltak. Egyébként én feministának vallom magam, már abban az értelemben, amit írtam, hogy legyen joga mindenkinek olyan életet élni, amit választ. Viszont érdekel és szeretném megérteni a másik oldalt is, mert szerintem a fröcsögésből nem sül ki semmi, csak ha a két álláspont megpróbálja megérteni egymást.

Szerintem a mélyén mindkét oldalnak ugyanaz a probléma áll. (Most próbáljuk meg elengedni azt, hogy mit hogyan pontoznak az oldalon) Ha általánosítani akarunk, szerintem férfiak külsőre szeretnének felfelé választani, nők pedig anyagilag. Vagy a sok egyedüllét után olyan exxtra elvárásai lesznek az embereknek, amit húsvér ember nem tud megugrani. Ugyanolyan elszállt elvárás az, hogy a férfi keressen másfél misit, mint az, hogy a nő legyen 55 kiló és mindig patika csinos.

nov. 12. 20:53
 132/153 anonim ***** válasza:

"Nem cáfoltad meg, legfeljebb írtál egy saját példát, amivel némileg árnyaltad a kérdést."

Előtte te:

"Pl a gyűlölködés helyett tök jó válasz lehetett volna, hogy többen is bemutatják a saját személyes példájukat, hogy ők mondjuk igenis egyenlő félként jöttek össze, és közösen építették fel a párjukkal az életüket."

Most akkor mi van? 🤦🏻‍♀️

Ellent mondasz saját magadnak.

"Vagy szerinted azért, mert te rendes nőként a pároddal együtt építettél közös életet, nem lehetnek ilyen nők a többi nő között?"

Az eleje felé volt válaszom! Írtam is, hogy vannak ilyen nők, de sok normális férfit ismerek!

Ha valaki csak ilyen nőket vonz be, annak oka van és nem az ilyen nők, hanem saját maga...

Rengeteg átlag melósnak van párja/ családja. Elkell kerülni azokat a nőket és gond sehol. Azt meg senki ne mondja, hogy egy átlagos keresetű (átlag=300.000,-) nem talál nőt...csak szét kell nézni a való életbe és nem a neten.

Régen is rengeteg lányt gazdag ferfihoz adtak feleségül. Igen...a feminizmus előtt.

Engem már azért is tartottak arányának, mer egy 400-450-es fizetést elvárok...holott nekem minimum 2-szer ennyi a bevételem.

N 32

nov. 12. 21:01
 133/153 anonim ***** válasza:
aranyásónak**
nov. 12. 21:03
 134/153 A kérdező kommentje:

Persze, az értékelés nem magát a választ definiálja, sokkal inkább a közeget jelzi, akik pl itt ebben a kategóriában is garázdálkodnak. Beszéltem én is valódi feministákkal, olyanokkal mint te, jó látni hogy ezek szerint még nem űzték el mindet az oldalról. Kiegyensúlyozott, normális emberek voltak, egyikük se fröcsögött vagy gyűlölködött, teljesen józanon elbeszélgettünk. Ugyanígy szabadság és egyenlőségpártiak voltak, és azok a női gyűlölködők akikre rákérdeztem náluk, őket is ugyanúgy zavarták.

Szóval jó ha tudod, ezen az oldalon nagyon de nagyon lejáratják egyesek a feminizmust. A többség itt a feminizmus nevében tesz vállalhatatlan dolgokat, gyűlölködik és általánosít a férfiak ellen, játszmázik szét nagyon sunyi, passzív agresszív vagy nyíltan agresszív módon férfi kérdezőket és válaszolókat. Elég sok módszerük van, elég jól ismerem is őket, kellett is hogy ki tudjam védeni. Ezen kívül kettős mérce, sovinizmus, férfigyűlölet, akad itt minden. Visszatérve a valódi feministákra, ők ezeket a szélsőséges/sérült/beteg figurákat álfeministának mondták. És sajnos tobzódik bennük az oldal. És akik itt a feminizmust köpködik, többnyire a hasonló szélsőséges hülyékkel találkoztak, azok kötöttek beléjük, forgattak ki mindent amit mondanak, hogy a nőt hozzák ki felsőbbrendűnek mindenben is. Mint a náciknál, csak nemi alapon. Nagyon nem jó irány. És szerintem ahogy terjed ez a szélsőséges ágazat, egyre inkább fogja a valódi feminizmust is lejáratni ez az egész. Meg a nemeket egymás ellen hergelni. Engem talán ez zavar a leginkább.

Egyébként én nem is annyira a másik oldal vagyok, jobb szeretek közép lenni egy ideje. Csak mivel itt ennyire a szélsőség van jelen, még sokszor a normál válaszom is nőgyűlölőnek, vagy incelnek van ezen személyek által titulálva. És sok más esetben ugyanezt láttam mások hasonló válaszaival is férfiként. Érdekes dolgok ezek.

Ja és nem azzal van bajom ha anyagilag felfelé választ a nő, kinézetben meg a férfi. Teljesen jó deal, és ami a lényeg, valóságos, életszerű, stabil párkapcsolati alap. Nekem a hazugságokkal és álszentséggel van a fő problémám, hogy manapság kezd divatossá válni hogy ezt is letagadják női oldalról. Közben megy a férfiak ekézése, hogy nekik meg csak a kinézet számít, és még sorolhatnám. Arról meg hogy fiatalabb nő és idősebb férfi, arról meg inkább már főleg nem is mondok semmit.

nov. 12. 21:12
 135/153 A kérdező kommentje:

Nem ellentmondás, jó válasz volt, de egyetlen példa nem olthatja ki a teljes kérdést. Csak árnyalja, hogy van ilyen is. Minél több hasonló válasz van, annál inkább árnyalja.

Hát utána elvitték gyűlölködésbe, bár ennél sokkal gyűlölködőbb kérdések is akadtak. Pedig a többség ugyanúgy adhatott volna normális választ is. Nincs az előírva látod, hogy nőkritikus válaszra fröcsögni és személyeskedni kell. Csak valamiért itt az oldalon mégis ez terjedt el.

Ja és nyitott szemmel járok, én is látom a többségnek azért van kapcsolata, szegénynek gazdagnak egyaránt. Sőt én ugyanezzel érveltem 1-2 tényleg incel kérdésbe is, de fölös szélmalomharc. Meg az incel oldal idiótaságai azért elég jól semlegesítve vannak. A női oldal túlkapásai már kevésbé.

nov. 12. 21:17
 136/153 anonim ***** válasza:
A kérdésed és az első pár válaszod alapján őszintén, nekem inkább tűntél nőgyűlülőnek, mint középutasnak. Ezért mondom azt, hogy szerintem a kérdésfeltevés módja is meghatározza, hogy a normális válaszolókat vonzod be, vagy a feminácikat. Bevallom, néhány incel belőlem is elő tudja hozni az agresszívabb válaszokat, amikor olyanokat írogatnak egy amúgy korrekt válaszra hogy "te se kellenél senkinek ha nem lenne lyukad". Szóval szerintem a férfi válaszolói oldalnak is lenne hova fejlődnie itt. És szerintem ez egymást tudná erősíteni. Ha ők korrektebbek lennének, a "feminácik" is kevésbé lennének sértőek.
nov. 12. 21:19
 137/153 anonim ***** válasza:
* kieg: Most már nem tűnsz annak egyébként
nov. 12. 21:20
 138/153 A kérdező kommentje:

Biztos hogy azok mind incelek, akik felhúznak? :) Szerintem azért jóval több a troll ezen az oldalon, mint a valódi incel. Vagy ha nem is troll, a trollkodásnak ható kérdés. Szerintem időről időre ebben sokan válnak bűnössé. Férfi és női oldalról is egyaránt, sőt néha egymás nemében is írnak ki kérdéseket és válaszokat.

Hát alapból én is azt hittem, hogy lehet itt javítani a helyzeten. De amíg a legtöbb férfi válasz gyűlöletből vagy sovinizmusból le van pontozgatva, meg be van szólva nekik még akkor is ha igazuk van, vagy meg vannak hazudtolva, az szerintem érthető hogy a trollkodást vagy gyűlölködést fogja generálni. Így nehéz értelmes párbeszédet folytatni az itteni többséggel. Szóval engem nem lep meg, ha sokan itt végül elcsábulnak a trollkodás irányába.

nov. 12. 21:41
 139/153 anonim ***** válasza:
136 Ott vagy naiv, hogy a kérdező már többször feltett itt kérdést. Általában ha egy kérdése kifulladt, annak a folytatása lett a következő.
nov. 12. 21:47
 140/153 A kérdező kommentje:

Nem tagadom, szoktam kérdéseket és válaszokat is írni. De troll az nem vagyok. A legtöbb válaszom hasznos, és szándékosan segítő. Ezért is gáz nekem ami itt zajlik néha a válaszok alatt, pont a realista és sokszor segítő válaszolást lehetetlenítik el a fölös agresszióval és kettős mércével, gyűlölködéssel. Ha meg troll lennék nem zavarna ez az egész, hanem dúskálnék benne, és profitálnék belőle.

Szóval nem tudom kivel keversz össze 139, de nem szoktam sorozatkérdéseket kiírni.

nov. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!