Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/153 anonim ***** válasza:
57%
69 mit vettem volna magamra okoska? Engem a büdös életbe nem pénzelt senki! Jól keresek, köszönöm.
nov. 10. 10:41
 62/153 anonim ***** válasza:
43%

Ja és nem, nem a testemből élek.

A többi kommentem is lényeges a válaszom szempontjából...

61*

nov. 10. 10:43
 63/153 anonim ***** válasza:
7%

"69 mit vettem volna magamra okoska? Engem a büdös életbe nem pénzelt senki! Jól keresek, köszönöm."

Fejezd be Amber Heard klón a hülyeségeid. Inkább menj onlyfanra képeket feltölteni.

nov. 10. 10:44
 64/153 anonim ***** válasza:
52%
63...bolond vagy, de sebaj.
nov. 10. 10:57
 65/153 anonim ***** válasza:
79%
63-nak nagyon beégett Amber Heard, annyira, hogy jelenleg mind a két agysejtjét ez foglalja le. Lehet, bele volt zúgva a csajba, az meg nem válaszolt neki a magyar nyelven, helyesírási hibákkal megírt rajongói/fenyegető leveleire.
nov. 10. 11:12
 66/153 anonim ***** válasza:
52 Magam keresem meg magamnak a pénzt. Még valami?
nov. 10. 11:21
 67/153 anonim ***** válasza:
54%

60

Nekik igen. Az onlyfans.es, instás nőknek igen, nekik valóban el kell menniuk dolgozni. De ugye, ha nőkről van szó, csak őket ertitek alatta! A 25 alatti, vékony, csinos, instapozitiv nőket. A magamfajta, karrierrel rendlekező, nem annyira szép, nem annyira vékony nőnek, semmiben nem fog változni az élete. Eddig sem volt a célcsoportom a magadfajta, eddig is egyedül voltam a nem szép külsőm miatt. Egyedül kerestem meg a lakasomra valot, egyedul teremtettem egzisztenciat. Két cicával, és egy kutyával élek! Immaron boldogan. Kényelmesen. Ha jönne is valaki, eszem ágában nincs feladni ezt a kenyelmet, hogy egy olyan férfival legyek egyutt,aki csak azt nézi, mit profitalhat belőlem

nov. 10. 11:37
 68/153 anonim ***** válasza:
13%

67

Én hasonlóan élek mint te, 2 cicàval , pocakos férfiként. És én nem akarok profitálni. Ha nem találok olyat aki elfogad és szeret? Akkor maradok egyedül az állataimmal is el vagyok.

nov. 10. 12:14
 69/153 anonim ***** válasza:
10%

"Két cicával, és egy kutyával élek! Immaron boldogan. Kényelmesen."

Ne ennek a nőnek a megjegyzései mutatják meg jól hogy ha lesz humanoid szexrobot akkor senkinek nem fognak kelleni nő. Állatokba van belebuzulva de a dugni nem akar.

nov. 10. 13:20
 70/153 anonim ***** válasza:
83%

65 én meg azt se tudom ki/mi az a Amber Heard 😄.

69 elhiszem hogy te csak onlifensen vagy mi a tököm az láttál pi.nt.

nov. 10. 14:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!