Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?
Ja és nem, nem a testemből élek.
A többi kommentem is lényeges a válaszom szempontjából...
61*
"69 mit vettem volna magamra okoska? Engem a büdös életbe nem pénzelt senki! Jól keresek, köszönöm."
Fejezd be Amber Heard klón a hülyeségeid. Inkább menj onlyfanra képeket feltölteni.
60
Nekik igen. Az onlyfans.es, instás nőknek igen, nekik valóban el kell menniuk dolgozni. De ugye, ha nőkről van szó, csak őket ertitek alatta! A 25 alatti, vékony, csinos, instapozitiv nőket. A magamfajta, karrierrel rendlekező, nem annyira szép, nem annyira vékony nőnek, semmiben nem fog változni az élete. Eddig sem volt a célcsoportom a magadfajta, eddig is egyedül voltam a nem szép külsőm miatt. Egyedül kerestem meg a lakasomra valot, egyedul teremtettem egzisztenciat. Két cicával, és egy kutyával élek! Immaron boldogan. Kényelmesen. Ha jönne is valaki, eszem ágában nincs feladni ezt a kenyelmet, hogy egy olyan férfival legyek egyutt,aki csak azt nézi, mit profitalhat belőlem
67
Én hasonlóan élek mint te, 2 cicàval , pocakos férfiként. És én nem akarok profitálni. Ha nem találok olyat aki elfogad és szeret? Akkor maradok egyedül az állataimmal is el vagyok.
"Két cicával, és egy kutyával élek! Immaron boldogan. Kényelmesen."
Ne ennek a nőnek a megjegyzései mutatják meg jól hogy ha lesz humanoid szexrobot akkor senkinek nem fognak kelleni nő. Állatokba van belebuzulva de a dugni nem akar.
65 én meg azt se tudom ki/mi az a Amber Heard 😄.
69 elhiszem hogy te csak onlifensen vagy mi a tököm az láttál pi.nt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!