Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
 101/153 anonim ***** válasza:
62%
Szóval most elismerted, hogy a kérdés eredetileg is fröcsögés volt? Kedves tőled hogy alátámasztod, hogy igazam volt.
nov. 12. 17:29
 102/153 anonim ***** válasza:
37%

99. Személyes példák mindig le vannak pontozva, bármilyen kérdés alatt is. Ide esküszöm neked, móricka szintű a felhők felett mindig süt a nap, a beszéljétek meg, hagyd ott, szegény nők típusú válaszokat lehet csak adni. Ha nem ilyen, akkor lepontozás.

Aztán minden férfi csak extrém szép, ultra dögös nőkre csurgatja a nyálát, de úgy, hogy ő maga egy elhízott igénytelen nulla. Nem ismerősek ezek a reakciók vagy válaszok? Aztán akinek nem megy az ismerkedés az incel, lúzer, nyomorék. Ha egy férfi esetleg leírja az eredményeit, az meg nagyképű. Szerintem ez a hely a búval bacott nők helye, akik ide járnak epét hányni. Olyan mint a 444.hu, oda az orbán fóbiások járnak, a mandinerre a baloldal fóbiások. A gyk meg egy nyomi feminista oldal, itt aztán lehet a férfiakat köpködni, mintha ettől megváltozna valami. Olyan nők ugatnak, akik azt állítják hogy csinosak, szuper a párkapcsolatuk, minden nap szex, a pasijuk ultra szexi világbajnok isten, ők full intelligensek stb. Akkor mit keres itt? Ha neki a férfi képe olyan mint amilyen a pasija, akkor elvileg neki dicsérni kellene a férfiakat.

Inkább az van, hogy az életük egy rakás szr, tele vannak érzelmi blokkokkal, sérülésekkel, majd itt próbálnak törleszteni. A sikerélményük az, hogy egymást pontozzák fel, mintha ez bármit is befolyásolna az életben.

nov. 12. 17:31
 103/153 A kérdező kommentje:
Hol ismertem el bármi ilyesmit? Én azt mondom ha ez szerinted fröcsögés vagy hazugság, akkor tessék, lehet szépen megcáfolni a kérdésem! Nem személyeskedéssel és másokra mutogatással, hanem tényleges érvekkel, példákkal. Vagy akár egyet is érteni vele, ha te is így látod. Ez az egész kérdésem és az itteni reakciók sokkal inkább azt igazolják, amire a 97-es válaszomban rámutattam. És ami az oldalon általános gyakorlattá vált az itteni nők által, ha számukra kicsit is kellemetlen téma kerül szóba.
nov. 12. 17:33
 104/153 anonim ***** válasza:
Mert a példákat már leírtuk, csak nem érdekelt titeket. Én pl. 20 évesen jöttem össze a férjemmel, 200 nettót keresett, de tanult én meg támogattam, én is tanultam és együtt raktunk össze mindent. De! Ha valamiért 30 évesen újra ismerkednem kéne, én is elvárnék valami egzisztenciát. Mert egy 30 éves ember már 12 éve felnőtt, volt ideje össze rakni valamit. De természetesen ez is le lesz feminácizva.
nov. 12. 17:39
 105/153 A kérdező kommentje:

Én azért láttam itt korrekt és jó női véleményeket is, bár ők a kisebbség. Igaz, ők nem is fröcsögni, meg feszkót levezetni, másokat erőszakosan letorkolni vannak itt, hanem segítő válaszokat írni. Csak mondom, abban a pillanatban hogy kicsit is nőkritikus az a válasz, vagy rámutat hogy sok itt a sikertelen, férfiakra gyűlölködő nő, vagy hogy az itteni femcelek ugyanazok mint az itteni incelek, hát ugyanúgy lepontozzák őket is.

Csak mostanra már ott tartunk, hogy a teljesen szélsőséges, akár férfiak elleni erőszakra felszólító kommenteket is bezöldítenek. Miközben úgy van előadva, hogy itt csak és kizárólag nőgyűlölet van. Hát látjuk!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Csak akkor nem tudom mire fel az álszentség és a hazugságok. Aki meg rámutat erre, szintén nőellenes gyűlölködőnek van beállítva. Pedig nekem semmi bajom a normális nőkkel, de ami itt az oldalon folyik, az valami egészen más. A normális nők többségében nem ilyenek. Na vajon miért?

nov. 12. 17:45
 106/153 A kérdező kommentje:
Én biztos nem femináciztalak le, sőt, kifejezetten hasznos válasznak tartom ezt. És ha valóban így van ahogy írod, akkor bizonyára te se vetted magadra a kérdést, mert nem rólad szól. Csak tudod általában itt azok a leghangosabbak, akiknek vaj van a fejükön.
nov. 12. 17:47
 107/153 anonim ***** válasza:
64%
Kedves kérdező! Olvasd vissza a 18-as válaszom. Abból láthatod, van olyan nő, aki képes és hajlandó közös jövőt építeni egy férfival és nemcsak beleülni akar a készbe, meg el akarja magát tartatni. Egyébként azt én is észrevettem, sajnos nagyon megy a gyűlölködés mindkét nem képviselőitől. Nem tartom helyesnek azért általánosító kérdéseket és válaszokat írni, mert volt az embernek néhány rossz tapasztalata, élménye és megégette magát. Engem is csaltak meg. Egyszer! Lebukott, elküldtem, de ettől függetlenül nem mondom azt, minden férfi patkány, mert abszolut nem így van. Igen, vannak aranyásó csajok, meg szexre utazó pasik, meg még az ég tudja hány ezerféle tény, ami egyes nőkre vagy férfiakra jellemző, de nem az összesre. Szóval kategórikusan kijelenteni, hogy mindenki egyforma mocsok, az nekem unszimpatikus.
nov. 12. 17:50
 108/153 anonim ***** válasza:
38%
Mármint annak ellenére, hogy rám tudom, hogy nem érvényes, maga a kérdés mindenkire vonatkozik. A nők "soha" nem a férfibe, etc.. Ezzel minden nőre vonatkoztatod a kérdést. Már maga a kérdés nagyon erős előfeltevésekkel indul, így nem csodálkoznék a helyedben, hogy agresszív válaszokat kapsz, ert a kérdés is az. Ha pl. azt kérdezted volna, hogy "Nem tudom, hogy kezeljem, hogy egy nő, akivel ismerkedek, anyagias" arra nagyon más választ kaptál volna.
nov. 12. 17:52
 109/153 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudom te milyen szert szívsz, de itt csak a férfiak fröcsögnek a nőkre és szidják azokat, akik szerint nincs igazuk."

"A férfiak manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Soha nem az adott nőbe szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, hogy meg tudjon pattanni a mamahotelből, ingyen szex ingyen házimunka, . Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg a külső oldalon. És mindig felfelé választanak. Legyen vékony, csinos, jól kinéző, instapozitiv, nem baj ha r*banc, vagy ostoba! Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott nőbs. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is (például megkéri a férfit, hogy ugyan, vegye már ki a részét a házimunkából), na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a nőben, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai férfiak, hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?"

nov. 12. 17:58
 110/153 anonim ***** válasza:

109. Azért mutassál már fel olyan férfi réteget, akik a férfi társadalomhoz képest marginális halmazt képviselnek.

Nézzük kikre is gondoltál:

- nyomi playboyokra - ezekre a rongy nők vevők. Ha hasonlatot akarok húzni, akkor a playboyok/fuckboyok a pasi ribizlik. A krvázó pasikat ti nők semmibe nézitek, akkor bocsi, legyen ez kölcsönös.

- munkanélküli, céltalan, drogos vagy függő szépfiúk, akik pont úgy beszélnek amitől a nők olvadnak, esetleg 20+ a cerka is. A nők babusgatják, dédelgetik őket, még hitelt is felvesznek nekik, csak a kis házikedvenc nehogy hiányt szenvedjen bármiben is.

- igaz, ezek nem férfiak hanem nők... ők azok akiknek nulla az önértékelésük, mindenféle haszontalan pasival összeállnak, majd innentől fogva szolgasorsba kerülnek önként.

Én mint konzervatív, hagyományos férfi nem is tudok mit kezdeni azzal, amikor egy nő azzal jön hogy kihasználták. Nekem a nő az szent, ő társ, az életem szimbiózis szereplője. Az az egy. A többi meg tiszteletet kap alapból, de ezt el is lehet veszíteni.

nov. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!