Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
 141/153 anonim ***** válasza:
Igen, lehet naiv vagyok. És nem, nem szoktam gondolkodni, hogy trollok-e. Feltételezem, hogy értelmes emberek beszélgetnek. De amúgy attól, hogy a férfi válaszok gyakrabban vannak lepontozva, mint a nőiek, még egyik sem lesz igazabb. És én őszintén az incel oldalt sokkal durvábbnak látom, mint a nőit.
nov. 12. 21:54
 142/153 A kérdező kommentje:

Lehet hogy durvábbnak látszódnak az incel válaszok, de értelmes ember rájuk nem hallgat. Esetükben a többség az simán látja, hogy mivel áll szemben. Ellenben amit itt páran a feminizmus nevében elkövetnek, férfiakat köpködés, kutyázás, ezek a mindenre szakíts válaszok, meg hogy úgy próbálnak minden egyes kérdés eseményeit erőszakosan átcsavarni, hogy a nő legyen az áldozat és a férfi a bántalmazó, ez szerintem sokkal de sokkal károsabb. Feljön ide valaki és ezt látja. Vagy feltesz egy kérdést, és megkapja szakíts. Vagy az olyan szélsőséges hülyék válaszai, akik a férfiak ellen hergelnek tettekben is, meg hazudnak tényekkel, számokkal, hírekkel, gyakorlatilag bármit, csak hogy a férfiakat feketítsék, és a nőket dicsérjék fel. És mind mind zöld. Aki meg ellene logikusan érvel hogy nem egészen úgy van, nem köpköd, nem személyeskedik, tényekkel érvel, bizonyítékot hoz, az meg piros. És aki nincs képben mi folyik itt, lehet hogy eszerint fog ítélni ha meglátja.

Volt egy komment nemrég, egy fiatal lány írta hogy még sose volt kapcsolata, nem is nagyon volt még közte és a fiúk között nagyon semmi, de ami szörnyűségeket a férfiakról olvas, inkább már nem is akar soha kapcsolatot. Mi így szeretünk, felnőtt párkapcsolatok.

nov. 12. 22:01
 143/153 anonim ***** válasza:
Szóval a szélsőséges férfi válaszokat ignorálni kell, de a szélsőséges női válaszok károsak? Hát szerintem mindkettő ugyanolyan káros. Egyébként nem lehet, hogy ennek a lánynak, ha tegyük fel itt olvas, sokkal inkább a férfiak által írt válaszok voltak ennyire ijesztőek? Mert szerintem azok, őszintén, pedig én tényleg normális, értelmes férfiakkal vagyok körülvéve. De a tudat, hogy ilyenek léteznek és potenciálisan bánthatnak nőket az elég ijesztő. Azzal a résszel egyetértek, hogy nem kellene minden párkapcsolati problémára a szakítás választ írni, ez szerintem is káros.
nov. 12. 22:05
 144/153 A kérdező kommentje:

Nem kell ignorálni, le is vannak pontozva bőven. Beléjük is van állva. Én azt mondom, hogy a klasszikus incel idiótaságokra (pillek és társai) az átlag ember nagyon nem lesz vevő. Ellenben mivel ezerrel zajlik a feminizmus újkori ágazata, ezért az ottani szélsőséges ágazat eszméire sajnos már jóval nagyobb kereslet lesz. Pedig ugyanúgy szélsőség, és abban a formában ártalmas. Nem a valódi feminizmust mondom még mindig, hanem a szélsőséges elfajzott ágazatait. Erről is tudnék mesélni, tanulmányoztam a témát. És hát lesz aki önigazolásnak használja, lesz aki a sérelmei leverésére a férfiakon. És lesz aki ezen át feljogosítja magát mindenféle gaztettekre is, hogy férfiak ellen manapság már bármit lehet. És lesz aki fel is menti érte, mint az oldalon látjuk. És míg az incelek le vannak pontozva és ki vannak osztva minden esetben, addig sokszor a tényleges férfigyűlölő válaszokra semmi retorzió nincs. Sőt, még azt hiszi ezzel valami jót cselekszik, hőstettet hajt végre, hogy férfiakat becsmérel és aláz. Holott valóban mindkettő káros. Sőt, szerintem a szélsőséges feminizmusé veszélyesebb. Én úgy látom sokkal inkább terjed, mint a mindenféle incel eszmék. Ja és azokban is látok veszélyt. Erről is beszéltem már korábban, de a többség szándékosan nem akarta érteni. Hogy ebből társadalmi bajok lesznek idővel, olyan statisztikákat láttam hogy ami nyugaton a tiniknél zajlik, az mostanra túlmutat azon hogy van pár incel, vagy incel probléma. De ez már egy másik kérdés lenne. Ja és a valódi inceleket a világért se védeném. De nyugaton nagyon sok olyan tini lett, aki a 20-as éveiben még odáig se jutott el, hogy pl megfogja egy lány kezét. Nemhogy randi vagy kapcsolat, de még idáig se. Vissza kéne keresnem azt a tanulmányt, rendesen meglepett. Ilyen régen abszolút nem fordulhatott volna elő ekkora arányban, és szerintem azért durva. Úgy sejtem ezekből is rendszerszintű problémák lesznek, ezért sem örülök amikor a két nem egymásnak van ugrasztva a normális kérdések alatt.

Nem hinném hogy a férfi válaszokon ijedt meg ennyire, őszintén szólva én a metoo óta érzek egy ilyen vonulatot, főleg a fiatalabb korosztálynál. Sokan a cipőjüket nézik, félnek élőben is a férfiaktól. Ez régebben nagyon nem így volt. És itt az oldalon is látom sokszor ennek a káros hatását, rémtörténetek keringenek pár férfiról, sajnálatos esetek. Persze hogy mi mennyire van eltúlozva, és mennyire van a nő felelőssége elhallgatva hogy pl ő mivel bántalmazta a férfit, az megint egy érdekes kérdés lenne. De a többség aztán általánosítani kezd belőle a férfiakra, hogy ők mennyire elvetemültek és gonoszak mind. Szerintem ebben a formában többet árt, mint használ.

Egyébként úgy hallottam hogy az igazán gáz incel válaszokat törlik. Az ilyen nők kiutalása féle agybajokon meg szerintem a többség inkább csak hüledezik vagy nevet, nem ijed meg tőle :) Mert annyira abszurd.

nov. 12. 22:26
 145/153 anonim ***** válasza:
Igen, értem amit írsz, ez már egy sokkal érdekesebb téma, mint amiről a kérdés eredetileg szólt. Szerintem egyébként ennek, hogy nincs kapcsolat a nemek között nem csak a feminizmus az oka. Sokkal inkább a közösségi média által okozott elidegeítés. Hogy mindenki egy hamis életet mutat, órákat chatel, de élőben megszólalni nem tud, mert nincsenek szociális képességei. Szerintem ezt a nemek harcára leszűkíteni csak félre viszi a témát.
nov. 12. 22:48
 146/153 anonim ***** válasza:

131. Még innen a gyk-ról megismert nőknek is hasonló volt az értékrendjük. Mondok egy példát, de ott más fog sántítani. Valamilyen válaszomra reagált egy nő privátban. Gondolom ez sok férfival megesett már. Aztán elkezdtünk beszélgetni, teljesen egymásra hangolódtunk. 2 hónap levelezés után találkoztunk, ekkor derült ki hogy egyébként házas, van két gyereke. Hát ez jól fejbe vert. Majd tartottuk a kapcsolatot, azt mondta hogy már az elejétől kezdve válófélben van, hát hogy mi volt az igazság, már nem derült ki. Mivel az én munkaköröm rugalmas, ezért ott vettem ki egy lakást. Nem nyomultam, elvégre házas nő volt. Ezen felül mindenben segítettem neki, hol az autómat adtam oda neki, hol a munkáját könnyítettem meg. Néha adtam pénzt is, vonakodva de elfogadta. Szex még nem volt, tényleg annyira jó volt emberileg, jól működtünk, hogy nem erőltette egyikünk sem. Majd eljött annak is az ideje. Na, és itt lett vége! Nekem a sors 14 centist adott, majd amikor meglátta, kikerekedett szemmel oldalra nézve csak annyit mondott, hogy részéről itt a vége. Ez annyira megalázó volt, hogy 44 évesen olyan blokkot hozott létre bennem, hogy egyszerűen nem vagyok képes ismerkedni. Azok után amit én bevállaltam miatta, meg az érzéseimet semmibe vette, arra nincs szó. Szóval nem csak a pénz, az egzisztencia meg az intelligencia, meg a sár, meg a humor, meg minden földi jó kell egy személyben, hanem legyen ott még egy alkarnyi dákó is.

Szóval én maradok egyedül, egyáltalán nem szeretnék semmilyen női elvárásnak megfelelni!

nov. 12. 22:53
 147/153 A kérdező kommentje:

Na az elidegenedésről is tudnék mesélni, miket tapasztaltam itt az oldalon. De az már végképp nem vágna a kérdés témájába. Viszont annyiból mégis, hogy sok esetben se férfiak, se nők nem tanultak meg értelmesen kommunikálni. És akkor ők egymással se fognak tudni zöld ágra vergődni. Rosszabb esetben még rájön ez a jelenkori szexista agybaj és hárítás, sértődöttség, és hogy mindig a másik a hibás, főleg a nők/férfiak. Rendkívül könnyű, kényelmes és leegyszerűsítő megközelítés. Sajnos pont ezért is lett rá ekkora kereslet, mindkét oldalról.

A közösségi médiát is egyre több dologban bűnösnek érzem, szintén elég hosszú kifejtés lenne. És része van ebben is, ki mit idealizál, mit vesz alapnak/átlagnak, mennyire eltolja a reális igényeket, és rakja közben akár depresszióba, szorongásba is a saját felhasználóit. De van ott sok más is a sötét oldalról még. Kíváncsi leszek a közösségi oldalak a jelen formájukban meddig futhatnak még legálisan. Mármint a mostani szabályozatlan és káros keretek között. Nem véletlen hogy ezt kezdik felismerni, és korhatárhoz kötni több helyen is.

És akkor sajnos a nemek harca is valós, főleg ahogy növekszik a szélsőségek száma. De ez tényleg csak egy részprobléma lesz a többi között, ami végül ide vezet mint ami az oldalon is tapasztalható.

Úgy érzem mi végül privátban fogunk landolni egy időre. Elég sok téma van itt, egyik szerteágazóbb mint a másik.

nov. 12. 23:00
 148/153 anonim ***** válasza:
146-os, szerintem ez ugyanannak a fordítottja, mint amikor a nők túl hamar fekszenek le valakivel. Túl hamar adtál neki mindent, úgy hogy semmit nem kaptál cserébe. Sajnálom, hogy ez történt veled. Egyébként kifejezetten szemét dolog volt a nőtől, hogy a méret miatt utasított vissza. Én személy szerint nem szeretem, ha túl nagy, mert azzal sem kellemes. És más módon is lehet örömet szerezni. Szóval igen, az egy szemét nő volt.
nov. 12. 23:01
 149/153 A kérdező kommentje:
Érdekes és szomorú történet 146, és nekem ez a másik ami ellentmondásos az oldalon. Hogy én pl teljesen reálisnak tartom hogy ez tényleg így megtörténhet. De sok itteni nő nem fogja, nyélből lehazugozna, hogy te csak le akarod itt járatni a nőket. Mert hogy ilyen nincs, nem létezik. Holott de, sőt ennél még cifrább dolgok is történnek sajnos. Ellenben sokszor ugyanezek a nők meg elvárnák, hogy fenntartás nélkül el kellene hinni mindent, amit ők állítanak. Néha teljesen életszerűtlen, szélsőséges és nem kerek storykat is, különben megsértődnek. Szóval az itteni kettős mérce ilyen szempontból is meglehetősen érdekes. És azért elég sokszor láttam is hasonlókat itt.
nov. 12. 23:07
 150/153 anonim ***** válasza:
Én nem kétlem, hogy ez megtörtént, de érdemes megvizsgálni a férfi okokat is. Túl hamar adott mindent. Ennek ellenére egy szemét nő van a példában, de nem mind ilyen és ebből se lehet általánosítani.
nov. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!