Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?
"Én nem tudom te milyen szert szívsz, de itt csak a férfiak fröcsögnek a nőkre és szidják azokat, akik szerint nincs igazuk."
Olvasd vissza a válaszaid meg a többi femináciét, meg a többi incel meg férfi kérdés alatt is amiket írtok.
"Én nem tudom te milyen szert szívsz, de itt csak a férfiak fröcsögnek a nőkre és szidják azokat, akik szerint nincs igazuk."
"A férfiak manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?
Soha nem az adott nőbe szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, hogy meg tudjon pattanni a mamahotelből, ingyen szex ingyen házimunka, . Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg a külső oldalon. És mindig felfelé választanak. Legyen vékony, csinos, jól kinéző, instapozitiv, nem baj ha r*banc, vagy ostoba! Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott nőbs. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is (például megkéri a férfit, hogy ugyan, vegye már ki a részét a házimunkából), na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a nőben, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai férfiak, hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!