Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/153 anonim ***** válasza:
68%
90-es, te nagyon frusztrált lehetsz. Képzeld, nem minden nő ilyen. Nekem fontos volt mindig is a család, volt is, de özvegyen maradtam egy gyerekkel. Sosem érdekeltek a külföldi nyaralások és hogy minél több és nagyobb dákót rakjanak belém. Szóval fogd vissza magad.
nov. 12. 15:23
 92/153 anonim ***** válasza:
32%
Sok a haszonleső nő. Undorító nagykepű stílussal együtt.
nov. 12. 15:48
 93/153 anonim ***** válasza:
Ha nem ad magára a férfi, a nő se adjon. Miért nem hívsz el randira elvált kismamát? Ő a te igényeid szerint a nő, aki képes áldozatra.
nov. 12. 16:16
 94/153 anonim ***** válasza:
36%
91, Na mi van? Leesett? Akkor szerinted minden férfi egyforma, mint ahogyan az itt b*szatlan, alkesz apától származó, igénytelen családból jövő frusztrált gyk-s femip*csák váltig állítják? Mert nekik aztán olyan minta jutott hogy tróger apa, tróger partner, majd ide jönnek epét hányni hogy minden férfi patkány.
nov. 12. 16:27
 95/153 anonim ***** válasza:
46%
Én nem tudom te milyen szert szívsz, de itt csak a férfiak fröcsögnek a nőkre és szidják azokat, akik szerint nincs igazuk.
nov. 12. 16:36
 96/153 anonim ***** válasza:
18%

"Én nem tudom te milyen szert szívsz, de itt csak a férfiak fröcsögnek a nőkre és szidják azokat, akik szerint nincs igazuk."

Olvasd vissza a válaszaid meg a többi femináciét, meg a többi incel meg férfi kérdés alatt is amiket írtok.

nov. 12. 16:43
 97/153 A kérdező kommentje:
Én magam is nagyon sok kérdést láttam itt, ami ha minimálisan is nőkritikus kérdést vet fel, egyből beindul a fröcsögés, incelezés, nőgyűlölőzés. Pedig ha annyira kamu és lejárató kérdés lenne, simán meg tudnátok cáfolni! Valamiért az mégse szokott sikerülni. Ehelyett mi történik? Személyeskedés, gyűlölet, férfiakra általánosítás, férfiakra mutogatás hogy de bezzeg ők milyen sz*rok. Az is milyen érdekes, hogy nagyon sok normális hangvételű kérdés alatt is jön mindig pár fröcsögő idióta nő, aki agresszívan beleáll a férfiakba, és az egész nemet szidja a saját nyomora miatt. Nem a kérdezőt, nem az inceleket, hanem a férfiakat, mindenféle szemétséget általánosítva róluk. És ezek a válaszok mind nagyon nagyon fel vannak pontozva, mert a többi itteni nő a jelek szerint ugyanúgy egyetért vele. Szóval szemen szedett hazugság, hogy itt csak a férfiak fröcsögnének a nőkre. Méghozzá a pofátlanabb fajtából. A legszebb pedig az, amikor lenne egy normális hangvételű kérdés, a kérdező se provokál, de olyan undorító, személyiségzavaros, gyűlölködő nők lepik el a kérdést, akik a mocskolódásukkal gyakorlatilag megölik a normális párbeszédet. És ezek vannak felpontozva legtöbbször, a normális, higgadt, vagy minimálisan nőkritikus válaszok meg le. De kicsit se femináci szekta, ja. Ti még azokat a nőket is lepontozzátok és beléjük álltok, akik erre a jelenségre rámutatnak, hogy talán nem kéne minden férfira gyűlölködni, meg általánosítani.
nov. 12. 16:52
 98/153 anonim ***** válasza:
'Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra.' Amúgy milyen cáfolatot szeretnél? Nem ismerem személyesen az összes nőt, hogy mondhassam hogy nem ilyenek. Ja hogy te sem? Áh.
nov. 12. 16:55
 99/153 A kérdező kommentje:
Pl a gyűlölködés helyett tök jó válasz lehetett volna, hogy többen is bemutatják a saját személyes példájukat, hogy ők mondjuk igenis egyenlő félként jöttek össze, és közösen építették fel a párjukkal az életüket. Mint ahogy régen alap is volt. Csak manapság érzek ebben is egyre hangsúlyosabb eltolódást. Vagy hogy egyesek rámutatnak hogy valóban mintha egyre több ilyen nő lenne. De valahogy mégse ezek a válaszok voltak többségben.
nov. 12. 17:03
 100/153 anonim ***** válasza:
0%

"Én nem tudom te milyen szert szívsz, de itt csak a férfiak fröcsögnek a nőkre és szidják azokat, akik szerint nincs igazuk."

"A férfiak manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Soha nem az adott nőbe szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, hogy meg tudjon pattanni a mamahotelből, ingyen szex ingyen házimunka, . Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg a külső oldalon. És mindig felfelé választanak. Legyen vékony, csinos, jól kinéző, instapozitiv, nem baj ha r*banc, vagy ostoba! Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott nőbs. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is (például megkéri a férfit, hogy ugyan, vegye már ki a részét a házimunkából), na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a nőben, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai férfiak, hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?"

nov. 12. 17:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!