Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/153 anonim ***** válasza:
100%

69

"Ne ennek a nőnek a megjegyzései mutatják meg jól hogy ha lesz humanoid szexrobot akkor senkinek nem fognak kelleni nő. Állatokba van belebuzulva de a dugni nem akar."

- Most nincs szexrobot, és nem kellett pasi 🤣

A szexrobotok megjelenése SEMMIT nem fog valtoztatni az életemen 😅

nov. 10. 15:40
 72/153 anonim ***** válasza:
68%
69 vajon troll, vagy csak nem sikerült az első osztályt se befejeznie? Tudom, hogy sok az írni,olvasni nem tudó, de mindig meglep, ha szembe jön egy.
nov. 10. 15:45
 73/153 anonim ***** válasza:
0%

"69 vajon troll, vagy csak nem sikerült az első osztályt se befejeznie? Tudom, hogy sok az írni,olvasni nem tudó, de mindig meglep, ha szembe jön egy."

Ne sértegesd a másikat femináci Amber Heard klón.

nov. 10. 15:56
 74/153 anonim ***** válasza:
60%
És melyik a realitás? Troll vagy, vagy írástudatlan?
nov. 10. 16:00
 75/153 anonim ***** válasza:
82%
Lehet ő maga egy félresikerült szex robot prototípus. Most tesztelik a kommunikációs skilljeit az embereken, csak nem igazán akar sikerülni a fejlesztés sehogy se.
nov. 10. 16:30
 76/153 anonim ***** válasza:
0%

Lehet ő maga egy félresikerült szex robot prototípus. Most tesztelik a kommunikációs skilljeit az embereken, csak nem igazán akar sikerülni a fejlesztés sehogy se.

"Ez amúgy nem volt válasz az idézetre. Arra tessék válaszolni. Egyébként meg ez remek szórakozás unalmas meetingek alatt."

nov. 10. 17:35
 77/153 anonim ***** válasza:
87%
Az egy másik kérdésben volt, te bebugolt szexrobot :D
nov. 10. 18:22
 78/153 anonim ***** válasza:
0%

"Az egy másik kérdésben volt, te bebugolt szexrobot :D"

Igen ott írtad, mindenhol írod a hülyeségeid.

nov. 10. 18:26
 79/153 anonim ***** válasza:

79 vagyok.

Ohh 72 nem nekem írtad...bocsii.

nov. 10. 18:44
 80/153 anonim ***** válasza:
80%

Ahhoz képest a férfiak, akik nagyobb arányban húznak el életjelet többet nem adva magukról, ha kiderül, hogy a gyerekük súlyos autista vagy fogyatékos.

Amúgy tény, vannak a semmire mindent elváró aranyásó nők. A többség viszont csak óvatos és tudatos. Az nem profitálás, ha azt megnézem, hogy olyannal jöjjek össze, aki NEM HÚZ LE meg akivel egy szinten vagyunk. De megkaptam, hogy milyen alja tetves k...a vagyok itt, amiért vmi küzmunkában füvet kaszáló emberkével nem tudnék tervezni hosszú távon Budapesten és nem akarom, hogy gazdatestnek használjanak (és fordítva is teljesen korrekt lenne a dolog, és arról nem a nők tehetnek, hogy 1-2 pasas p...iért meg jó csöcsök markolászásáért bármire képes). Az én páromnak pl. autója nincs, de van egy tűrhető, rendezett, az enyémhez hasonló egzisztenciája. El fogjuk tudni tartani magunkat, segíteni egymást krach esetén is és nem kell azon rettegnem, hogy miután pénzelem az illetőt, marad-e pénz áramra.

nov. 11. 16:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!