Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?
Nem keresem ki a statisztikát a rákos megbetegedésekkor lelépő férfi-női arányokról, mert úgyse fognád fel.
Legyen neked igazad, a nők számító kos rbancok, akik legfeljebb élősködni tudnak.
Még jó, hogy a férfiak ilyen mély érzelmekre képesek, és nem dobják el akár a feleségük gyerekkel együtt, csak mert elmúlt 40, vagy felszedett X kilót!
Az a nagy büdös helyzet, hogy egy szép ékszer sokkal tovább tart, mint egy férfi szerelme. Mondjuk lassan egy párizsis zsömle is tovább eláll, nyári melegben, a napon felejtett kocsiban...
Futó szexkapcsolatokért, barátság extrákkal, meg ilyen kihasználós tinglitanglikért senki nem fog mindent feláldozni, meg mindent beletenni. Csak mindenki kiveszi belőle azt, ami neki jó.
Nem a mai nők, évszázadok óta mindig is számított a vagyon.:D
Mostanában sokat filóztam ezen a kérdésen. Ugyanis olyan férfi tetszett, aki minimálbért keres, az anyjáékkal él otthon, pedig közelebb van a 40-hez, mint a harminchoz.
Ezzel szemben én elköltöztem otthonról már vagy 10 éve, aránylag nem is keresek olyan nagyon rosszul. Nettó 500ezer felett van, ami bejön a főállásomból, plusz van egy másodállásom, ami havi pár nap csak, így durván 700ezer bejön egy hónapban. Ezt csak azért írom, hogy érthető legyen.
Az adott férfi tele van önértékelési gondokkal, engem önmaga fölé helyez, az egész szitu nem engem zavar, hanem őt. Na most ilyenkor mit is lehet tenni? Semmit. Meggyőzni nem fogod, és nem az első eset, hogy jobban állok anyagilag valamennyivel, mint a másik fél. A másik felet pedig zavarja, mert ő a férfi, neki kéne a "családfenntartónak" lenni, mit tud ő nyújtani, stbstb.
Szóval, innentől szerintem az a legjobb, ha közel azonos a két ember helyzete.
A pasik miért szolgát keresnek maguk mellé úgy általában (legyen abban persze szex is) ?
Ha valaki amúgy ezt bevállalja, annak vannak kemény elvárásai is, fogadd el.
4. Na és neked milyen az életed? Van gyerek? Saját család?
Van egy örök igazság: Normális férfi a nem hozzá való nőtől szenved, addig a normális nő meg a nem hozzá illő férfitől. Felesleges itt vitatkozni hogy melyik nem a rossz. Arányaiban ugyanannyi a hasznavehetetlen nő mint férfi. Sajnos 10 normális értékrenddel, kapcsolatra, házasságra alkalmas férfire/nőre 7-8 alkalmatlan jut. Vagy így, vagy úgy de alkalmatlan, és legtöbbször ez csak később derül ki. Egy fórumon meg a statisztika nem mond semmit, mert ott csak az jön le, melyik nemből panaszkodnak többen.
:Nem keresem ki a statisztikát a rákos megbetegedésekkor lelépő férfi-női arányokról, mert úgyse fognád fel.
Legyen neked igazad, a nők számító kos rbancok, akik legfeljebb élősködni tudnak."
Fejezd be a férfi ellenes hadjáratot a gyakorikerdesek.hu oldalon. Ha mi férfiak nem lennénk már a civilizáció összeomlott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!