Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők manapság miért csak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők manapság miért csak azt lesik, hogy mit lehet profitálni egy párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Soha nem az adott férfiba szeretnek bele, hanem amit az nyújtani tud számukra. Kényelmes gondtalan élet, fix lakás, ház, autó, státusz, lehetőségek, kapcsolatok. Egy komplett listával rendelkeznek hogy milyennek kell lennie a leendő párjuknak, külső, belső, és főleg az anyagi oldal, társadalmi státusz terén. És mindig felfelé választanak. Ha ezek az elvárások megvannak, na akkor hirtelen bele tud szeretni az adott férfiba. Viszont amint ezek a tényezők akár egy kicsit is megváltoznak, na akkor kezdődnek a bajok. Hirtelen mindenben rossz lesz a férfi, csalódik benne, kiszeret belőle, megcsalja, otthagyja. Ezek után a mai nők hogy képesek őszinte és mély érzelmekről beszélni, ha valójában ennyire felszínesek, számítóak és képmutatóak?

nov. 9. 15:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/153 anonim ***** válasza:
87%
100 évvel ezelőtt is erről szólt a párválasztás. Ne sírjatok hanem keresetek több pénzt.
nov. 9. 16:33
 12/153 anonim ***** válasza:
76%

Ló🌳szt!

A gyerekvállalás többnyire a nőnek teher, munka, feladat, felelősség, és többnyire akkor is egyedül, ha még házas.

A gyereknevelésnél hálátlanabb feladat pedig nincs. (Tudom, nekem is vannak.)

Aki azért vállal gyereket, mert boldogságot remél tőle, az nagyon keserűen csalódni fog.

nov. 9. 16:34
 13/153 anonim ***** válasza:
10. Milyen korosztályt képviselsz?
nov. 9. 17:10
 14/153 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Kérdező,

a rövid válasz: mert ezeket a nőket vonzod. Ha túl akarsz jutni a személyiségfejlődésed jelenlegi, számodra kellemetlen időszakán, javaslom, változz meg.

nov. 9. 17:18
 15/153 anonim ***** válasza:
84%

A nők...nincs ilyen. Bizonyos vagy sok nő.

Nincs ember a földön, aki anélkül jön össze valakivel, hogy önös érdeke ne legyen.

Mindegy nő vagy férfi.

nov. 9. 17:20
 16/153 anonim ***** válasza:
63%
13, 33 éves vagyok.
nov. 9. 17:27
 17/153 anonim ***** válasza:
49%

Alapból minden előlény a saját előnyeit nézi! Párkapcsolat? Nézzük nemektől függetlenül:

- szex, azt hiszem ez az első, ezen lehet vitatkozni de felesleges

- szeretve lenni

- érzelmi biztonság

- anyagi biztoság

- az utódlás biztosítása

- programok, izgalmas élet ígérete

Ezt még ki ki a saját szájíze szerint kiegészítheti. Egy párkapcsolat 99.99% önmagunkról szól. Az hogy te mennyire odaadó vagy, az is csak a saját boldogságodat szolgálja. Vagy ha kinyalod/leszopod a párodat, az is rólad szól, élvezed és izgat a látványa.

Az áldozat ott kezdődik, hogy a párod miatt bevállalod a nyomort, a folyamatos fájdalmat, a rengeteg lemondást, gyakorlatilag egy ultra sz*r életet. Nos? Ezt ki vállalja be önként?

nov. 9. 17:32
 18/153 anonim ***** válasza:
76%
Az én drága elhunyt férjemnek nem volt kocsija se lakása mikor megismertem, albérletben élt és ahogy mondani szoktátok "egyszerű melós" volt, mégis beleszerettem. Még akkor sem hagytam el természetesen, mikor lebetegedett és ápoltam haláláig. Szóval nincs igazad! Megint egy általánositó kérdés!
nov. 9. 17:50
 19/153 anonim ***** válasza:
86%
Kihasználják a nőket azert.
nov. 9. 18:05
 20/153 anonim ***** válasza:
17%
18. A te nézőpontod is ugyanolyan lekezelő, mint ami ellen felszólaltál. Majd ha az emberek megértik hogy a világ tökéletesen semleges, és mi emberek minősítünk mindent a nézőpontunk szerint. Attól hogy te úgy éltél, az még nem azt jelenti hogy az az általános igazság. A te életed csak 1 a 7 milliárd közül. Innen nézve mindenkinek igaza van a saját szemszögéből, a vita csak annak kifejezése, hogy nem tudjuk és nem is akarjuk egy másik ember véleményét elfogadni, ha az különbözik a miénktől. Innen nézve te sem vagy jobb vagy rosszabb attól, aki ellen annyira ágálsz.
nov. 9. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!