Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 év körüli nők miért gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/140 anonim ***** válasza:
74%

"csak nem értem hova válogatnak"

Nem is kell értened és közöd sincs hozzá!

"alig van normális pasi"

Ezt cáfolnám.

Ha nem valogat az a baj, hogy minden jöttmentnek szülnek....ha válogat meg az.

Aki ad magára, nincs megkeseredve, elegégedett magával, pozitív és tesz azért hogy jobb legyen neki van kiből valogatni...mindegy hogy nő e vagy férfi.

Aki senkinek nem kell avval van a baj...de hiába mondják neki úgyse fogja fel.

N 32

tegnapelőtt 16:55
 132/140 anonim ***** válasza:
5%

"csak nem értem hova válogatnak"

Nem is kell értened és közöd sincs hozzá!

"alig van normális pasi"

Ezt cáfolnám.

Ha nem valogat az a baj, hogy minden jöttmentnek szülnek....ha válogat meg az.

Aki ad magára, nincs megkeseredve, elegégedett magával, pozitív és tesz azért hogy jobb legyen neki van kiből valogatni...mindegy hogy nő e vagy férfi.

Aki senkinek nem kell avval van a baj...de hiába mondják neki úgyse fogja fel.

N 32

Én felfogtam amiket mondtál. Akarsz velem járni?

tegnapelőtt 17:27
 133/140 anonim ***** válasza:
69%

"Akarsz velem járni?"

Fuh, gyerekek, ez de szánalmas, nekem ég ettől a pofám.

tegnapelőtt 17:28
 134/140 anonim ***** válasza:
5%

Miért most meg ez a baj ha egy incel közeledik egy nőhöz? Eddig az volt a baj hogy nem próbálkozik az incel.

tegnapelőtt 18:03
 135/140 anonim ***** válasza:
6%

Szexelni akarok. Te akarsz velem?

Nem baj ha fiú vagy.

tegnapelőtt 18:08
 136/140 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem egy fiatal nő elsősorban szerelmes akar lenni, és hogy viszontszeressék. Minden más cél sokadlagos.

Én már nem vagyok annyira fiatal nő, de nekem is így van.

Sőt, nekem soha nem is volt más célom, illetve még az, hogy sok szerelmeskedés legyen, a fiú elég egészséges és tiszta legyen ehhez.

Lelkileg, szellemileg, testileg.

tegnap 00:06
 137/140 anonim ***** válasza:
79%

Na. A végén félpipásról kiderült, hogy csak egy troll.

Ezért kár volt ez a fesztivál :-(

tegnap 08:27
 138/140 anonim ***** válasza:
82%
Incelke oda válogat, ahova akar. Tudom, hogy nektek mindegy, csak lyuk legyen, de egy igényes nő nem enged magába mindenkit. És megteheti.
tegnap 10:59
 139/140 anonim ***** válasza:
100%

12.

Te olyan férfi lennél, hogy a szülés után, amint kijött a kismama a kórházból visszaparancsolnád a házimunkába, majd heteken belül a munkába. Mindezt úgy, hogy ugye szoptatni ne tudsz, tehát a kismama kelne fel éjszaka is 2-3 óránként a picit szoptatni. Illetve minden egyebet is ő csinálna, mert ez is ugye a nő dolga.

Igen, a nő olyan férfit fog választani, aki ebben a kiszolgáltatott és nehéz időszakban támogatja, nem kihasználja.

tegnap 11:03
 140/140 anonim ***** válasza:
90%

"Az nem kompromisszum hogy adtok egy átlag, irodista csókának esélyt, aki ad magára, korrekt és jó vele lenni. Mit kell várni a 195 centis, 2 millió nettós, audi terepjárós Chadet?"

Pont ilyen párom van, a chadektől kiver a víz, az autókat pont leszarom... viszont a jellem és a stílus az, ami meghatároz, és a hozzászólásaidból ítélve pont ezért választanám ezerszer is őt, és nem téged.

tegnap 11:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!