Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam vele az ismerkedést mert ez kiderült róla?
Nekem az állásnál nagyobb probléma lenne, ha mondjuk a tescos eladói fizetése mellett albérletben élne, vagy mamahoteles lenne.
Ha az ottani fizetésből már önállóan megél egy saját otthonban, miért lenne zavaró?
Az vele a gond hogy aki csak ennyire vitte az életben semmi törekvés, ambíció nincs benne hogy megelégszik ezzel, ha lenne közös jövőnk ott is megelégedne az alap dolgokkal.
Nem vagyok műkörmös, 2 diplomám van és két idegnyelvet beszélek felsőfokon.
Önállóan él.
“csak ennyire vitte”
Az alacsony intelligenciaszinttel rendelkező réteg egyik tipikus szólása.
Tényleg jobbat érdemel nálad, hagyd is a fenébe 😃
4es vagyok.
Te ismered a saját preferenciáid, hogy megéri e az ismerkedés.
Lehet a szüleinek nem volt pénze finanszírozni neki az egyetemet, lehet olyan helyzetben voltak hogy 18 évesen már el kellett mennie dolgoznia hogy anyagilag segítse a szüleit.
Nem ismerheted a hátterét.
Viszont nőként azt is megértem, hogy téged esetleg zavarna, ha diplomásként 3x annyit keresel mint a pasi, vagy mert hozzászoktál egy bizonyos szinthez, amit mondjuk ez a férfi lehet nem tud neked megadni vagy bármi egyéb.
Nézz magadba és bízz a saját megérzéseidben akárhogy is döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!