Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytassam vele az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytassam vele az ismerkedést mert ez kiderült róla?

Figyelt kérdés
Jófej, udvarias, jókat beszélgetünk, állítólag főzni is tud meg házimunkát is csinál. Viszont ma a munkáról beszélgettünk és kiderült Tesco eladó 39 évesen. És ez nekem fura ha egy férfi csak ennyire vitte hogy tudnék így komolyabban tervezni vele?
ma 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Ne. Ennél értelmesebb nőt érdemel.
ma 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
És ez miért probléma??
ma 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Te mire vitted? Műkörmös vagy? Vagy kocsma pultos?
ma 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az állásnál nagyobb probléma lenne, ha mondjuk a tescos eladói fizetése mellett albérletben élne, vagy mamahoteles lenne.

Ha az ottani fizetésből már önállóan megél egy saját otthonban, miért lenne zavaró?

ma 15:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Az vele a gond hogy aki csak ennyire vitte az életben semmi törekvés, ambíció nincs benne hogy megelégszik ezzel, ha lenne közös jövőnk ott is megelégedne az alap dolgokkal.

Nem vagyok műkörmös, 2 diplomám van és két idegnyelvet beszélek felsőfokon.

Önállóan él.

ma 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

“csak ennyire vitte”

Az alacsony intelligenciaszinttel rendelkező réteg egyik tipikus szólása.

Tényleg jobbat érdemel nálad, hagyd is a fenébe 😃

ma 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi az a két diploma ha szabad tudni?
ma 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

4es vagyok.

Te ismered a saját preferenciáid, hogy megéri e az ismerkedés.

Lehet a szüleinek nem volt pénze finanszírozni neki az egyetemet, lehet olyan helyzetben voltak hogy 18 évesen már el kellett mennie dolgoznia hogy anyagilag segítse a szüleit.

Nem ismerheted a hátterét.

Viszont nőként azt is megértem, hogy téged esetleg zavarna, ha diplomásként 3x annyit keresel mint a pasi, vagy mert hozzászoktál egy bizonyos szinthez, amit mondjuk ez a férfi lehet nem tud neked megadni vagy bármi egyéb.

Nézz magadba és bízz a saját megérzéseidben akárhogy is döntesz.

ma 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
hagyd azt a férfit! úgy is csak bántanád! nem illetek össze, keres magadhoz való 2 diplomás 2 idegen nyelvet beszélő férfit
ma 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez egy provokatív kérdés. Nem hiszem el.
ma 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!