Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam vele az ismerkedést mert ez kiderült róla?
"Nem vagyok műkörmös, 2 diplomám van és két idegnyelvet beszélek felsőfokon."
Ha ez igaz lenne, nem kérdeznél butaságokat gyakorin... 🤣
49/F
22. Ez a nagy szabadság arra jó, hogy minden félkegyelmű 2 másodpercre valakinek érezze magát. Első szint minden alá kommentelni, második szint tiktok videót készíteni a semmiről. Általánosságban meg agyhalál idézeteket posztolni, meg kommentelni. Természetesem bárki megteheti, ilyenkor senki sem ismer magára, mert hát a 21. század embere egyenként a Galaxis közepe. Nem téma, itt csak annyi a kérdés hogy kit és mi elégít ki. Na meg milyen mélységben. Az egó harc lepereg rólam, egy ezred másodpercet sem ér egyetlen ember sem, hogy letérítsen a pályámról.
Ja, a földesúr. Ma meg önfenntartó rabszolgák az emberek, ráadásul a média miatt egy nem sok, de annyi önálló gondolatuk sincs.
Hát ha neked belefér h 2 és félszer annyit keresel mint ő.
Nekem nem férne bele. Szeretek felnézni, tisztelni, mert csak úgy tudom szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!