Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek folytassam ezt vagy hagyjam abba?
1 azonnal szerelmes? Még nem is ismered
2 persze, szeretne egy jó hétvégét
A 190 km-es távkapcsolat nem működik.
A leírasodból valahogy arra következtetek hogy nem nagyon ismered...
Ha kapcsolatot akar, akkor hajrá, ő a felnőtt, ő utazgasson hozzád. Ha azt várja hogy te, akkor mindenképp felejtős.
Majd ha hónapok múlva is jól megvagytok, akkor mehetsz te is. Meg ha a szüleid is már jól ismerik. Mert ha tetszik ha nem, te még gyerek vagy, naiv, átverhető, mindenképp ismerjék meg a szüleid hogy kivel vagy. Mégiscsak egy majdnem 30 éves pasi. Ha van valami veszélyes hibája, ők előbb eszreveszik
29 f vagyok
nekem már túl fiatal lennél de ha 20 lennél ok már.
190 km sok és még korai lenne téged ki szakítani egy idegen férfihoz költözni a családodtol.
keress mást szerintem.
Én is hasonló korban vagyok (28F), de nekem extrém fiatal lenne egy 16 éves, sőt, már a huszas éveim elején is túl fiatalnak éreztem, ma meg már végképp el sem tudnék képzelni egy ilyen kapcsolatot, annyira más már a ti korosztályotok... (ne vedd rossz néven, ez tény).
Hülyít a srác, hidd el! Vagy unatkozik. Ő is jobban jár, ha saját korosztályából keresgél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!