Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, évek óta ismerem, mindig is nagyon tetszett, de mindig lebeszéltem magam róla, mivel van egy másik csaj, akivel túl jóban van, és azt hittem, szeretik egymást, csak nem merik bevallani. Ugyanakkor a srác többször kijelentette, hogy neki amúgy nem tetszik a másik lány. Velem szemben mindig nagyon rendes, jókat szoktunk beszélgetni, ugratjuk egymást. Nagyon segítőkész, egyszer-egyszer olyasmiben is segített, amit szerintem nem sok ember vállalna el, ugyanis nagyon kellett utazzon hozzá, és egy egész hétvégéjét lefoglalta. Elvileg a többiek azt mondták, hogy csak azért ment, mert én megkértem. Ha hívom valahova, mindig jön, ha éppen nem dolgozik, beszélgetéskor mindig a szemembe néz. Ugyanakkor ő nagyon ritkán ír/hív, s ha meg is teszi, valamilyen okból történik. Nem tudom, hogy csak jófej, vagy csak barátként gondol rám, vagy bejövök neki. Ha valaki azt írja, hogy játszadozik, ezt megcáfolom: sok éve ismerem, nem a szoknyapecér típus, barátnője talán egyszer volt. Mit gondoltok?
ma 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen segítőkész emberek.

Mindig, mindenkinek, áldozatok árán is.

Ha érdekelnéd, évek alatt már lépett volna.

ma 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
"ő nagyon ritkán ír/hív, s ha meg is teszi, valamilyen okból történik" - például milyen okokból?
ma 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Na, már megint még egy. Értsétek már meg, ha egy férfi randira akar hívni egy nőt, akkor elhívja, és kész.

A férfiak nem ilyen bonyolult lények.

ma 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Ha nekem egy nő nem tetszik, nem foglalkozom vele, mert attól félek, hogy egy idő után ő akar majd valamit, és nehéz lesz lerázni.

De ez ém vagyok.

Ez a srác lehet nem ilyen, hanem mindenkivel kedves.

ma 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es, ismertem ilyen srácot, mindenkivel kedves volt, mindenkinek segített. Én is jól bele is zúgtam, amíg meg nem tudtam, hogy élettársa van.

Szóval vannak ilyenek.

ma 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!