Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/23 anonim válasza:
A társkeresőkön rengeteget. Senki sem fogott meg.
2/23 anonim válasza:
5-6. Mind a lakására akart felhívni pár perc beszélgetés után, így dobtam is a dolgot.
3/23 anonim válasza:
Senkit nem kellett elutasítanom 5 éve - révén nem volt. :D
(F)
4/23 anonim válasza:
5 férfit
-Volt egy, aki játszotta az agyát és lábtorlőként kezelt.
Egy másik srác felhívott a lakására, ahol szembesültem azzal, hogy az úriember egy koszfészekben él. Semmi nem mutatott arra, hogy ez fog várni. -Igazából nagyon jól szituált volt, de na. Ja meg kicsit az volt a megérzésem h alkohol problémái vannak vagy lesznek.
-év elején volt egy srác, aki szimplán nem tetszett meg úgy.
- meg ketto másik, akikkel nek alakult semerre a dolog.
5/23 anonim válasza:
Egy nőt sem. Persze jelentkező sem akadt... :)
7/23 anonim válasza:
Talán egyet se. Mármint nem rémlik,hogy volt-e olyan nő, aki úgy viszonyult volna hozzám, hogy érzékeltem volna, hogy vonzalom miatt keresi a társaságomat, vagy bármi hasonló. Talán 3 éve volt ilyen legutóbb. Nem is kell,van párom.
8/23 anonim válasza:
Sokat. Viszont van párom, úgyhogy ez az oka. Volt olyan, aki nem fogta fel, akkor vele már nem voltam túl kedves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!