Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már utasítottatok vissza olyan férfit aki külsőre nagyon tetszett, és próbálkozott nálatok? Ha igen, akkor mi volt az oka?
Igen. Mert eleinte csak játszott velem, szélsőségesen viselkedett. Kedves, törődő volt, lelkizett, de csak szexet akart, tudta, hogy ő lett volna az első nálam. Nem jött neki össze.
Aztán bocsánatot kért, láttam is rajta, hogy bántja, rájött, hogy félre ismert, csak közben én is rájöttem,
milyen bugyuta, manipulálható.
Ismerkedési szakaszra érted a kérdést?
Akkor csak a közeledés módja miatt utasítottam vissza. De miután ezután kerestem, bátorítottam őket, ez egyértelmű kellett legyen nekik, hogy csak az akkori közeledési módra vonatkozott az elutasítás és nem a személyükre.
Igen, mégpedig a magasságkülönbség miatt.
Én sem vagyok alacsony (169), de ő 195-6 körül mozgott (kosaras), és randi végére - elvégre szeretsz a szemébe/arcára nézni annak, akivel beszélsz - már alig bírtam mozgatni a fejem, úgy fájt a nyakam.
Rá két napra megbeszéltem vele egy újabb találkát, és ott elmondtam neki mindezt.
Nem sértődött meg, örült, hogy nem hitegetem, de sajnálta - én is, piszkosul :/.
Azóta viszont már együtt él (néha beszélünk) egy szintén kosarazó lánnyal, akivel nem ekkora a különbség, mint velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!