Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott nem kelendő pasik ti utasítottatok már vissza nőt ha igen miért?
Én nem tartom magam szépnek, bár sose mondott senki csúnyának. De kelendő sem vagyok. Nem tudom így megítélni ezt. Csak egy kapcsolatom volt.
De utasítottam már vissza. Azért mert fiatal, butának tűnő lány volt, aki max testileg vonzott volna. Másik esetben talonba tett a csaj és azt hitte, olyan ostoba vagyok, hogy majd leszek a szamara ló helyett. Hát nagy büdös ló*aszt! Utasítottam vissza a kora miatt is fiatal lányt. Érdekes módon az exem idősebb volt nálam 6 évvel.
24/F
Nem mondtak sem csúnyának, sem az ellenkezőjének. Kinézetre alsó-középkategóriásnak tartom magam.
Kizárólag velem szakítottak. Egyetlen nő volt akit visszautasítottam és azért, mert nem volt véleménye. Semmiről. Tájékozatlan volt, sekélyes és érdektelen.
Ha a kinézet másodlagos is, de könyörgöm, legalább jelleme legyen valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!