Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnyának mondott nem kelendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyának mondott nem kelendő pasik ti utasítottatok már vissza nőt ha igen miért?

Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Dehogy utasítottam. Egy nő se közeledett felém. Még ha én megyek oda ismerkedni, akkor is elküldenek a francba, nem hogy ők jöjjenek oda hozzám.
2015. nov. 2. 17:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok hogy oda mentek a nők és úgy utasítottátok vissza hanem Pl interneten vagy valahol ismerkedni kezdetek egy nővel aztán rajottetek hogy inkább nem mert olyan rossz tulajdonságokkal rendelkezik
2015. nov. 2. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Társkeresőn se válaszolnak a leveleimre.
2015. nov. 2. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert egy nő se próbálkozott nálam.
2015. nov. 2. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Már annak örülnék, ha egyáltalán szóba állna velem egy lány, miután látta a külsőmet. Tuti nem utasítanám vissza. Azonban még soha az életben egy minimális pozitív jelet nem kaptam egy lánytól sem, akik látták, hogy nézek ki.
2015. nov. 2. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért mert kövér volt vagy nagyon csúnya
2015. nov. 2. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen.életem legnagyobb hülyeségét követtem el.
2015. nov. 2. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam szépnek, bár sose mondott senki csúnyának. De kelendő sem vagyok. Nem tudom így megítélni ezt. Csak egy kapcsolatom volt.

De utasítottam már vissza. Azért mert fiatal, butának tűnő lány volt, aki max testileg vonzott volna. Másik esetben talonba tett a csaj és azt hitte, olyan ostoba vagyok, hogy majd leszek a szamara ló helyett. Hát nagy büdös ló*aszt! Utasítottam vissza a kora miatt is fiatal lányt. Érdekes módon az exem idősebb volt nálam 6 évvel.

24/F

2015. nov. 2. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem mondtak sem csúnyának, sem az ellenkezőjének. Kinézetre alsó-középkategóriásnak tartom magam.

Kizárólag velem szakítottak. Egyetlen nő volt akit visszautasítottam és azért, mert nem volt véleménye. Semmiről. Tájékozatlan volt, sekélyes és érdektelen.

Ha a kinézet másodlagos is, de könyörgöm, legalább jelleme legyen valakinek.

2015. nov. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!