Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, utasítottatok el már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, utasítottatok el már valakit azért, mert "túl jó"?

Figyelt kérdés

volt egy lányka, elzavart kétszer is. De azóta is rendben minden, megoszt velem minden titkot, megbizik bennem.

Egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy "túl jó vagyok neki". Hogy ezt honnan vette, nem tudom, beszélt vele, vagy csak kitalálta.

De ez szerintem 99% hülyeség. Ok, olyan nekem is van pasiként, hogy van egy lány, de kinem kezdek vele, mert annyira jól néz ki, hogy engem úgy kiröhögne, hogy ott hal bele.

2015. jún. 7. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Olyan nincs, hogy valaki túl jó, ezért elutasítom. :D Csak azt utasítanám el, aki nem elég jó.
2015. jún. 7. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
"Ok, olyan nekem is van pasiként, hogy van egy lány, de kinem kezdek vele, mert annyira jól néz ki, hogy engem úgy kiröhögne, hogy ott hal bele." XD ez jó! :D
2015. jún. 7. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
a legtöbb ilyen nem akarok kapcsolatot túl jó vagy hozzám ez csak süket duma
2015. jún. 7. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Olyan miatt, hogy túl jó olyan miatt nem, de olyan miatt már igen, ha az illető túl veszélyes az érzéseimre:D
2015. jún. 7. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Te vagy a jó azokkal a "fél arcos" képekkel!:D

2015. jún. 7. 21:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak mellébeszéd.
2015. jún. 7. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondta már egy csaj, hogy azért fejezzük be az ismerkedést, mert túl tökéletes vagyok. Mondtam, hogy de hát én mindig is beismertem a hibáimat, erre azt válaszolta, hogy pont ezért vagyok túl tökéletes. Ilyen hülye dumát is ritkán hallok, de ha neki így volt jó, akkor ám legyen.
2015. jún. 7. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Pont azért kell, mert olyan jól néz ki, értelmes!

Stb.

2015. jún. 7. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Es ha csak onbizalomhianyos? Nem megjatsza mint a mai fiatalok nagy resze hanem tenyleg alulertekeli magat?
2015. jún. 7. 22:12
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
Lefordítom neked: a "túl jó" nőként nekünk azt jelenti, hogy túlságosan is tökéletes, semmi izgalom, semmi érdekesség, hanem egyszerű, átlátszó jófiú vagy. Ez sajnos nem vonzó, hanem halál unalmas.
2015. jún. 7. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!