Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, utasítottatok el már valakit azért, mert "túl jó"?
Figyelt kérdés
volt egy lányka, elzavart kétszer is. De azóta is rendben minden, megoszt velem minden titkot, megbizik bennem.
Egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy "túl jó vagyok neki". Hogy ezt honnan vette, nem tudom, beszélt vele, vagy csak kitalálta.
De ez szerintem 99% hülyeség. Ok, olyan nekem is van pasiként, hogy van egy lány, de kinem kezdek vele, mert annyira jól néz ki, hogy engem úgy kiröhögne, hogy ott hal bele.
2015. jún. 7. 21:34
11/13 anonim válasza:
Most is egy ilyen srácba vagyok szerelmes :D Elutasításra nem került sor, mert egyikünk sem akar a másiktól semmit. Én azért nem, mert sosem lennék hozzá elég jó
12/13 anonim válasza:
túl jó alatt ne pont azt értsd, h túl jól nézel ki. a hülye se utasít el ezért valakit.
azért vagy túl jó, mert biztos, h tök átlagos, jólnevelt, rendes, aranyos, megbízható, kiszámítható srác vagy. nincs benned semmi izgalmas.
lehet jó önismerő, és tudja, h félrelépne, és tisztel annyira, hogy ennek ne tegyen ki.
13/13 anonim válasza:
En is kuldtem mar el sracot, mert tul jo volt hozzam. Manapsag azt mondanank ra, hogy 10/10. Jokepu, gazdag,okos, muvelt,tisztesseges ember volt. En meg azt gondoltam, hogy biztosan van valami bibi vele, ha pontosan engem akar.Szakitottam vele,pedig nagyon szerelmes voltam.Igaz, en tudtam magamrol, hogy betegesen alacsony az onertekelesem,es ez egesz eletemben vegig is kisert.Mindig olyan partnereket valasztottam,akik annyira alja nep volt, hogy meg en is szegyelltem oket.De mellettuk nem volt kisebbsegi erzesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!